Gözde Üniversitelerden biriyiz

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş'u ziyaret etti. Buluş, Çerkezköy'deki huzurun mimarının İlçe Emniyet

GÜNDEM 26.04.2014 00:37:00 0
Gözde Üniversitelerden biriyiz

BAŞRILAR DİLEDİ

Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı Çerkezköy’e, iki yıl aradan sonra yeniden atanan ancak bu defa İlçe Emniyet Müdürü olan Murat Ogan; Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’u ziyaret etti Ogan’a yeni görevinde başarılar dileyen Buluş, Çerkezköy Emniyeti’nin, ilçedeki huzurun mimarı olduğuna dikkat çekti.

21 BİNİ AŞTIK

Yeni kurulmasına rağmen, Namık Kemal Üniversitesi’nin gözde üniversiteler arasında yerini aldığına dikkat çeken Müdür Buluş, bu öğrencilerin arasında dış ülkelerden öğrencilerin de bulunduğunu kaydetti. Üniversite rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in uluslar arası eğitim işbirliğine özel önem verdiğini söyleyen Buluş, Avrupa’da eğitim veren birçok üniversite ile ortak çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti. Buluş, Namık Kemal Üniversitesi’nin, başarı grafiğini her yıl biraz daha ileriye taşıdığını söyledi.

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun, bini aşkın genç öğrencisiyle Çerkezköy’e ayrı bir dinamizm kattığını dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Ogan, Çerkezköy halkının da bu önemli eğitim kurumuna gönülden sahip çıktığını söyledi. 

Haber/Menşure KARDEŞ