TREDAŞ yine uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çorlu ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında uzun süredir sürdürdüğü çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı

GÜNDEM 26.04.2014 00:36:00 0
TREDAŞ yine uyardı

ÇERKEZKÖY’E 3 SAAT ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

TREDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, fiziki irtibat nedeniyle çalışma yapılacağı belirtildi. Yetkililer, yapılacak çalışmalar kapsamında yarın 09.00-12.00 saatleri arasında ilçe merkezi, Bağlık Mahallesi’nin bir kısmına, Fatih Mahallesi’nin bir kısmına, İstasyon Mahallesi’nin bir kısmına ve Ambardere Mevkii’ne elektrik verilemeyeceğini kaydetti.

 ÇORLU’DA DA ELEKTİRKLER KESİLECEK

TREDAŞ Çorlu İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında da Dağıtım Merkezi’nde başlık onarımı ve temizlik çalışması yapılacağını kaydeden TREDAŞ yetkilileri, “Yarın 09.00-10.30 saatleri arasında Çerkezköy yolu üzerinde bulunan Vodafone, Naim İlkme, Coca-Cola, Nurteks, Migiboy, Kökler Petrol, İlhan Erçili ve Ticaret Borsası OG abonelerine de elektrik verilemeyecek” açıklamalarında bulundu.

 ELEKTRİKLE ÇALIŞAN CİHAZLARI DEVREDEN ÇIKARTIN

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü’nün sorumluluk alanında da Muratlı’da yapılacak Bina Yıkımı nedeniyle elektrik kesintisi olacağını kaydeden yetkililer, 13 Nisan Pazar günü 08.30-09.30 saatleri arasında Fatih Mahallesi Çeşme Caddesi-Öğretmen Evi ve civarında elektrik kesintisi yapılacağını kaydetti. TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda da uyardı. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere en kısa sürede elektrik verilecek. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerektiği belirtildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ