Mandalı, 2019 adaylığını şimdiden açıkladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kutlama programında yaptığı konuşmada kendisine oy vermeyen vatandaşlara seslenerek, "2019'da genel af var. 5 yıl sonra bize oy atarak bu aftan faydalanmanızı is

GÜNDEM 24.04.2014 14:41:00 0
Mandalı, 2019 adaylığını şimdiden açıkladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 30 Mart seçimlerinde kendisini 3’üncü kez Belediye Başkanlığı görevine seçen Kapaklı halkına, önceki akşam saat 20.30’da başlayan kutlama programı ile teşekkür etti.

2019’DA GENEL AF VAR

2004 ve 2009 seçimlerinde Kapaklı halkının kendisini Belediye Başkanlığı görevine seçtiğini anımsatan İrfan Mandalı, “10 yıldır görevimin başındayım. Halkımız teveccüh göstererek 2014’te de göreve devam dedi. Buradan 30 Mart seçimlerinde bana oy vermeyen vatandaşlarıma seslenmek istiyorum. 2019’da genel af var. 2019’da bir yerel seçim daha olacak. 5 yıl sonra bize oy atarak bu aftan faydalanmanızı istiyorum” açıklamalarında bulundu.  

EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN  

30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde vatandaşların demokratik haklarını kullanarak, özgür iradeleri ile tercihlerini yaptığını dile getiren Başkan Mandalı, “Bizleri tekrar bu onurlu göreve layık gördünüz. Bu seçim sürecinde hep birlikte çalıştık, çok yorulduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Seçim sürecinde halkımızın iradesi sandığa ve sonuçlara yansıdı. Kapaklı’mızın ilk ilçe belediye başkanı olarak görevimize başladık. Bunun sorumluluğunu ve ağırlığını bilerek tekrar sizlerin huzuruna çıktık. Ulu Önder Atatürk, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milleti yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Tek bir egemenlik vardır, o da halkın egemenliğidir’ demiştir. Bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu kutsal ve onurlu görevi layıkıyla yerine getirmektir” dedi.

AYIRMAYACAĞIZ, AYRIŞTIRMAYACAĞIZ

10 yılda yaptığı hizmetlerimizin daha güzelini, daha iyisini yapacağını kaydeden Mandalı, “Biz birlikte başardık. Yine birlikte başaracağız. Kapaklı’da yaşayan 100 bin kişinin başkanı olarak herkesin derdine derman olmak, ihtiyaçlarını karşılamak, taleplerini yerine getirmek amacıyla aldığım bu emaneti, 5 yıl daha layıkıyla taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biz bütün Kapaklı’nın hizmetinde olacağız. İlçemizde kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bu dönemde de ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız” diye konuştu.

ADIMIZ KAPAKLI, SOYADIMIZ TÜRKİYE

Mandalı konuşmasını Hz. Mevlana’nın sözlerine vurgu yaparak, “Sevgide güneş gibi olacağız. Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi olacağız. Hataları örtmede gece gibi olacağız. Tevazuda toprak gibi olacağız. Öfkede ölü gibi olacağız. Her ne olursa olsun, olduğumuz gibi görünüp, göründüğümüz gibi olacağız” ifadelerini kullandı. Yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olacağına dikkat çeken Mandalı, “Tüm vatandaşlarımın hizmetinde olacağım. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Hizmet için çalışacağız. Sizler için çalışacağız. Çünkü bizim sevdamızın adı Kapaklı ve sizsiniz. Her zaman söylediğimiz gibi bizim adımız Kapaklı, soyadımız da Türkiye” dedi. 

MANDALI KENDİNİ PİSTE ATTI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuşmasının ardından Kent Meydanı’nı dolduran vatandaşlara gül dağıttı. Program Kapaklı semalarını ışıl ışıl süsleyen havai hişek gösterisi ile devam etti. Programın son bölümünde ise sahneye çıkan ses sanatçıları Nagehan ve Gökhan Meneşe Kapaklılı’ları coşturdu. Başkan İrfan Mandalı da müziğin ritmine fazla dayanamayarak kendini piste attı ve hünerlerini sergiledi. Program saat 23.00 sıralarında sona erdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ