Vatandaşın kuyruk çilesi

Kapaklı'da çalışanlardan birinin işten çıkması üzerine 1 kargo ve 1 vezne elamnı ile hizmet vermeye çalışan İlçe Merkez PTT şubesinde oluşan kuyruk, kurumunu kapısından dışarı taş

GÜNDEM 23.04.2014 22:13:00 0
Vatandaşın kuyruk çilesi

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Kapaklı Şubesi’nde çalışan personellerden birinin işten ayrılması üzerine ikiye düşen personel sayısı vatandaşı canından bezdirdi.

ÇOĞU VATANDAŞ İŞİNİ HALLEDEMEDEN GERİ DÖNÜYOR

Çalışanlarından birisinin işten ayrılması üzerene tek vezne ve tek kargo personeli ile hizmet vermeye çalışan PTT Kapaklı Şubesi’nde yaşanan bu sorunun faturası vatandaşa çıkarıldı. Nüfusu her geçen gün daha da artan maaşını almak, havalesini almak, üniversitedeki çocuğuna para göndermek ya da herhangi bir fatura ödemesi yapmak isteyen Kapaklı halkı, çoğu zmaan işlerini halledemeden geri dönmek zorunda kalırken, kuyrukta sıra yüzünden vatandaşlar arasında zaman zaman tartışmalarda yaşanıyor.

YETKİLİLER İNSAF ETSİN

Gün boyu sıra beklediklerini ifade eden bazı vatandaşlar, “Kimi zaman sıra yüzünden insanlar birbiri ile tartışıyor. Kuruğun çok uzun olduğu zamanlarda PTT’ye saat 16.00 gibi gelen  vatandaşlar ise işini halledemeden geri dönmek zorunda kalıyor” ifadelerini kullandı. İşleri nedeniyle sırada çok fazla bekleme imkanlarının bulunmadığını dile getiren vatandaşlar, “Tek memurla hizmet vermeye çalışan kurum olur mu? Kuyruk postahane kapısının dışına taşmış durumda. Yazık günah değil mi bu millete. Resmen rezillik yaşıyoruz. Yetkililer biraz insaf etsin” diye konuştu.

Haber Ahmet KARDEŞ