Miniklerin bayram coşkusu

Afacan Çocuk Yuvası minikleri Çocuk Bayramı'nı kutladılar. Aylar öncesinden hazırladıkları gösterileri ailelerine sunan miniklerin neşesine diyecek yoktu.

GÜNDEM 23.04.2014 22:09:00 0
Miniklerin bayram coşkusu

AİLELER FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

Dün saat 12.00’da Afacan Çocuk Yuvası’nda düzenlenen etkinliklerle veliler de çocuklarını yalnız bırakmadı. Minikler her bayram olduğu gibi bu bayram da gösterileri ile anne ve babalarına unutulmaz dakikalar yaşattılar. Öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlenirken, veliler ve çocuklarının bu anını ölümsüzleştirmek için birbirileriyle yarıştı. Yaklaşık bir saat süren kutlama programı minik öğrencilerin ellerinde ay yıldızlı bayraklar eşliğinde şarkı söylemesi ile sona erdi.

Afacan Çocuk Yuvası Kurucu ve Sorumlu Müdürü Güniz Güven de “Ben ancak ilkokul yaşıma geldiğimde 23 Nisan bayramının ne demek olduğunu kavramıştım. Oysa şimdi çocuklarımız daha 2 yaşında 23 Nisan’ın anlamını ve önemini kavrıyor” dedi. Çocuklara küçük yaşlarda bayram coşkusunu yaşatmak, küçük yaşlarda toplumda kendini ifade etmelerini sağlamak, sosyal zekâlarını desteklemek için böyle programlar düzenliyoruz” dedi. Güven, tüm çocukların bayramını kutladı.

Haber / Emine LALE