Çorlu Uluslararası Çocuk Şenliği başladı

Çorlu Belediyesi 5. Uluslararası Çocuk Şenliği açılış korteji ve Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen etkinliklerle başladı.

GÜNDEM 23.04.2014 21:49:00 0
Çorlu Uluslararası Çocuk Şenliği başladı

KOMŞULARDAN MİSAFİRLER

Çorlu’da düzenlenen 5. Uluslararası Çocuk Şenliği'nin açılış töreni Bulgaristan, Yunanistan ve Gürcistan'dan gelen misafir heyetler ile Çorlu'daki okulların katılımıyla gerçekleşti.

Açılış Kortejine, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş da katıldı. Atatürk Meydanı'nda toplanan kalabalık “Çocuk Şenliği Yürüyüşü”nü gerçekleştirerek Cumhuriyet Parkı'na gitti. Daha sonra Cumhuriyet Parkı'nda kurulan etkinlik alanında, Çocuk Şenliği etkinlikleri başladı. Bu kapsamda illüzyon ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Ayrıca Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü müzik kurslarının eğitmen ve öğrencilerinden oluşan Grup Akademi, halka konser verdi.

PATEN VE KAYKAY PİSTİ AÇILDI

Cumhuriyet Parkı'nda bulunan etkinlik alanında okul aile birliklerinin kermes düzenlediği stantları ziyaret eden Başkan Baysan, ayrıca paten ve kaykay pistinin de açılışını gerçekleştirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı, Atatürk Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile devam etti. Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, resmi kurumların temsilcileri, siyasi partilerin ilçe örgütleri, gaziler ve öğrencilerin de hazır bulunduğu törende, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

5. Uluslararası Çocuk Şenliği etkinlikleri Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenecek etkinlik ve konserlerle devam edecek.

Haber/Ahmet KILAVUZ