Mandalı'nın resmi danışmanı Gökhan İnce oldu

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in seçimleri kaybetmesiyle birlikte belediyedeki görevi sona eren Dr. Gökhan İnce, Mandalı'nın resmi danışmanı olarak göreve başladı. Dün Kapak

GÜNDEM 22.04.2014 00:37:00 0
Mandalı

Çerkezköy Belediyesi’nde Ali Ertem’in başkanlık ettiği 2004-2014 yılları arasında Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Gökhan İnce, İrfan Mandalı’ya ‘Danışman’ olarak görev yapacak.

ERTEM’İN KONTENJAN LİSTESİNDE YER ALIYORDU

Ali Ertem’in kontenjan listesinde yer alan Gökhan İnce’nin, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nı Vahap Akay’ın kazanmasıyla Çerkezköy Belediyesi’ndeki görevi sona ermişti. Dün Kapaklı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nda Başkan İrfan Mandalı ile birlikte görünen Dr. Gökhan İnce’nin bundan sonraki süreçte Kapaklı Belediyesi bünyesinde ‘Danışman’ olarak görev yağacağı kaydedildi.

5 YIL BOYUNCA DANIŞMANLIK HİZMETİ VERECEK

Meclis Toplantısı sonrasında Gökhan İnce’ye Kapaklı Belediyesi Hizmet binasını gezdiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İnce’yi tüm belediye personeli ile tek tek tanıştırdı. Gökhan İnce’nin önümüzdeki 5 yıl boyunca Kapaklı Belediyesi’ne danışmanlık hizmeti vereceğini kaydeden İrfan Mandalı, Gökhan İnce’nin yeni görevinin tüm Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni etti.

KAPAKLI GELİŞMEYE HAZIR BİR LABORATUAR

Yeni görevi hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediyesi’nin çiçeği burnunda danışmanı Dr. Gökhan İnce, “Kapaklı gelişmeye hazır olan bir laboratuar gibidir. Sevgili Başkanımız İrfan Mandalı bana Kapaklı’nın menfaati için kendileri ile birlikte çalışmamı teklif etti. Bende Kapaklı’nın çok daha hızlı ve planlı bir şekilde gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Başkanımızın bu teklifini kabul ettim. Tüm Kapaklı için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ