Trakya'nın en modern konferans salonu

Yapımına 2012 yılında başlanan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu kapılarını ilk olarak yarın yapılacak olan ÇOSB Genel Kurulu'na açacak. ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan,

GÜNDEM 20.04.2014 00:29:00 0
Trakya

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 2014 Yılı Olağan Genel Kurulu yarın, yapımı tamamlanan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

ONLAR DEKOR DEĞİL

Konferans Salonu’nun gezilmesi sırasında duvarda bulunan küçük oymalara dikkat çeken ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, “Bu oymalar ilk bakıldığında dekoratif amaçlı yapılmış olarak algılanabilir. Fakat bu oymaların her biri hesaplanarak yapıldı. Akustik ayarı için her türlü detay düşünüldü. Böylece en profesyonel ekiplerin dahi her türlü sanatsal etkinlikleri sahneleyebilecekleri bir ortam hazırlanmış oldu. Şu kadarını söyleyebilirim ki Konferans Salonumuzun değil Çerkezköy, Trakya’da dahi bir eşi daha yoktur” ifadelerini kullandı.

VİP ODASINDAN MESCİD’E HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

Türkiye’nin en modern Konferans Salonlarından birini Çerkezköy’e kazandırmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, “Konferan Salonumuzda iki adet Simultane çeviri odası bulunuyor. Merdivenlerde engelli araçları için asansör sistemi kuruldu. Böylelikle engelli vatandaşlarımız da konferans salonu içinde rahatça dolaşabilecek. Salonumuzun içinde bir de VİP odası var. Burayı da bölgemize herhangi bir etkinlik için gelen Devlet Büyüklerimizin dinlenebilmesi için hazırladık. Gösteri için gelecek sanatçılar için Kulis odası yapıldı. İbadetini yerine getirmek isteyen konuklarımız için mescit bölümümüz var. Ayrıca Konferans Salonu’na kendi araçları ile gelen konuklarımız için 500 araç kapasiteli otopark alanı oluşturduk” diye konuştu.

KONFERANS SALONU KAPILARI İLK OLARAK GENEL KURUL İÇİN AÇILACAK

ÇOSB 2014 yılı Olağan Genel Kurulu’nun 22 Nisan Salı günü gerçekleştirileceğini anımsatan Mehmet Özdoğan, “Konferans Salonumuz kapılarını bu anlamda ilk olarak ÇOSB’ye açacak ve 2014 Yılı Olağan Genel Kurulu’nu burada yapacağız” dedi. Konferans Salonu’nun kullanımı kapsamında bir ‘Kullanım Şartnamesi’ hazırlanacağını belirten Mehmet Özdoğan, Trakya Bölgesi hatta ülkenin en modern Konferans Salonları arasında yer alan salonun başta Çerkezköy olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ