Ankara Heyeti yeni Adliyeyi gezdi

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin karşısına yapılan yeni Çerkezköy Adliye Sarayı binasını Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkanlığı Tetkik Hâkimi Murat Pala ve Adalet Bakanl?

GÜNDEM 20.04.2014 00:04:00 0
Ankara Heyeti yeni Adliyeyi gezdi

SORUN OLUP OLMADIĞINI İNCELEDİLER

Çerkezköy’ün hizmetine 9 Aralık’ta sunulan yeni Adliye Sarayı hakkında bilgi alan Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkanlığı Tetkik Hakimi Murat Pala ve Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkan Yardımcısı Mikail Özdemir, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’dan bilgiler alan heyet sorunların bulunup bulunmadığını da inceledi.

BİLGİ ALDILAR

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi. Adliye Sarayı hakkında bilgi veren Başsavcı, Adliye Sarayının 5 bin 800 metrekare alanda hizmet verdiğini kaydetti ve ekledi: “Beş katlı Adliye Sarayı’nda iki icra dairesi, 20 Cumhuriyet Savcılığı odası, 14 hakim odası, 10 duruşma salonu ve ihtiyaç olunan bürolar da bulunuyor. Adliye binasının her alanı 24 saat 120 kamera ile iç ve dışı kayıt altına alınıyor”. İncelemenin ardından Başsavcı ile birlikte yemek yiyen heyet, geri döndü.

Haber / Emine LALE