Miniklerin Okuma Bayramı

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji'nin birinci sınıf öğrencileri geçtiğimiz gün okuma yazmayı öğrenmelerini kutladı. Okuma Bayramı programı düzenleyen miniklerin heyecanı ve ailelerin mutlul

GÜNDEM 20.04.2014 00:00:00 0
Miniklerin Okuma Bayramı

GÜNEŞ MİSALİ GELECEĞE IŞIK SAÇIN

Özel Gülerçin Koleji’nde geçtiğimiz gün düzenlenen birinci Sınıfların Okuma Bayramı programına başta Özel Gülerçin Koleji Lisesi Süleyman Sezgin ve Özel Gülerçin Koleji İlkokulu Müdürü Tuğba Zenginal olmak üzere veliler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Tuğba Zenginal minik öğrencilerin okuma yazmayı öğrenmesi dolayısıyla velilerin duyduğu heyecanı paylaştığını söyledi. Yaptığı konuşmada eğitim-öğretim yılının başından bugüne kadar yoğun emek harcayarak miniklerin okuma yazma öğrendiğini söyleyen Okul Müdürü, öğrencilerin okuma dışında birçok gösteri hazırladığını ifade etti. Okul Müdürü Zenginal çocuklara seslendi ve şöyle dedi: “Çocuklar, doğruluk dışında hiçbir düşünce ne aklınızda ne de yüreğinizde yaşasın. Davranışlarınızda daima dürüst olun ki güneş misali geleceğe ışık saçın”.

ÖĞRENCİLER HEYECANLA GÖSTERİLERİNİ SUNDULAR

Program, minik öğrencilerden oluşan koronun şarkılar söylemesiyle başladı. Atatürk oratoryosu, video gösterimi ile beğeni toplayan öğrenciler dans gösterileriyle de ne kadar hünerli olduklarını göstermiş oldu. Günün anlam ve önemini anlatan bir şiirle devam eden programda, Drama Mutluluk Ormanı gösterimi de izleyenlerin beğenisine sunuldu. Program öğrencilerin Halkoyunları gösterisi ile sona erdi.

Haber / Gökhan TEKER