Emniyet Müdürü: Tekrar Çerkezköy'de görev yapmaktan mutluyum

Saray İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, önceki gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ne iade-İ ziyarette bulundu. Emniyet Müdürü, önceki zamanlarda 3 yıl Çerkezköy'de görev y

GÜNDEM 18.04.2014 21:16:00 0
Emniyet Müdürü: Tekrar Çerkezköy

Bir süre önce Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Murat Ogan önceki gün saat 16.00’da Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu. Şube Başkanı Murat Ogan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı kapıda karşıladı.

GÜVENİMİZ TAM

Türk-İş Tekirdağ İl Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak; önceki yıllarda üç yıl Çerkezköy’de İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan Murat Ogan’ı yeniden Çerkezköy’de görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Ogan’ın başarılı bir Emniyet Müdürü olduğunu belirten Koçak, Çerkezköy’de de huzur ve güveni en iyi şekilde tesis ettiğini ve edeceğine güvenlerinin tam olduğunu belirtti ve ziyaret nedeniyle de memnuniyetini ifade etti. Koçak, Ogan’a Çerkezköy’de huzur ve güveni en üst seviyede tesis edeceklerine inançlarının tam olduğunu söyledi ve başarılı çalışmalar diledi.

YELERİMİZİN YAŞAM STANDARTLARININ YÜKSELTİLMESİNİ SAĞLIYORUZ

Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak,  Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a sendikanın faaliyetleri hakkında şunları söyledi: “Türk Metal Sendikası olarak biz Türkiye genelinde çok büyük bir aileyiz. Ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz. Üyelerimizin bilinçli üretim yapmaları konusunda devamlı olarak eğitimler veriliyor. Her üyemiz çalıştığı işyerinde kendi işi gibi özen göstererek çalışmaktadır. Üyelerimizin yaşam standartlarını yaptığımız sözleşmelerle günün koşullarına göre yükseltilmesini sağlıyoruz. Üyelerimizin çocukları için hafta sonları Şubemizde İlçe halk eğitimi Müdürlüğü işbirliği ile Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler ve İngilizce Kursları veriyoruz. Ayrıca her ay belirli sayılarda üyelerimizi MESS ile ortaklaşa düzenlediğimiz Ankara’ya eğitime gönderiyoruz. MESS eğitimlerinden bu güne kadar dokuz bin üyemiz eğitim aldı. Bu eğitimlerin bir bölümü de eşli olarak devam ediyor. Ayrıca üye çocuklarımız ve üyelerimiz içinde yurt dışı gezileri yapılmaktadır”

TEKRAR ÇERKEZKÖY’DE GÖREV YAPMAKTAN MUTLUYUM

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da bu kez Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü olarak geldiğini ve tekrar Çerkezköy’de görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Çerkezköy’ün huzur ve güveni için yedi yirmi dört göre başında olduklarını vurgulayan Emniyet Müdürü, Çerkezköy’de seksen bir ilden gelen tüm insanların sağduyulu, tam bir birlik ve beraberlik içinde kardeşçe bir yaşam sürdüğünü kaydetti. Çerkezköy’ün bu yönüyle Türkiye’nin örnek bir kenti olduğunu belirten Müdür Murat Ogan;  Türk Metal Sendikası’nın da Türkiye’nin en çok üyesi bulunan güçlü bir sendika olduğunu ekledi. Ogan, sendikanın ülke ekonomisine önemli katkı sağladığını bildiklerini ifade etti. Başkan Murat Koçak Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret sonunda da arabasına kadar eşlik ederek uğurladı.

Haber / Seyit SÜREN