Demirkıran: Şuurlu eğitimle aile huzuru sağlanabilir

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Demirkıran, okullarda ahlak ve maneviyata yönelik eğitim yapılamazsa çocukların

GÜNDEM 18.04.2014 21:02:00 0
Demirkıran: Şuurlu eğitimle aile huzuru sağlanabilir

TOPYEKÜN BİR ÇALIŞMA LAZIM

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada "Yeni nesillere inancını, tarihini öğretmek ve sevdirmek herkesin en önemli görevidir" dedi. 23 Nisan’ın gerçekten Çocukların Bayramı olabilmesi için topyekün bir çalışma yapılması gerektiğini söyleyen Demirkıran, "Okulları da çocukların kalplerini ahlak ve maneviyatla dolduramazsak kanuni tedbirlerle çocuklarımızı yanlış yollardan çevirmek mümkün olmaz" ifadelerini kullandı.

15 YIL OKUYORLAR AMA BİLMİYORLAR

Çocukların ilk öğrenimlerini 15 senede tamamladıklarını hatırlatan Demirkıran “Fakat bunca senede edep, haya, iffet kelimelerini duymuyorlar. Helal nedir, haram nedir bilmiyorlar" diye yakındı. "Evlatlarımızı vatana millete yararlı çocuklar yapmak istiyorsak eğitim sistemini baştan sona yeniden kurmalıyız. Haram, helal nedir, ahiret, hesap günü nedir evlatlarımıza öğrettiğimiz takdirde geleceğe güvenle bakabiliriz” diyen Demirkıran “Eğitimde şuur olursa ailede huzur olur. Çocuklarımızı güzel okullarda okutmak, iyi gelir sahibi olmasını sağlamak için çırpındığımız kadar manevi eğitimine önem vermeliyiz" dedi.

Haber / Gülay Yiğit SEZEN