Duyarlı ve çevreci Başkan

Seçimler sonrası koltuğu devralan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kendisine tebrik çiçeği göndermek isteyenlere bir ricada bulundu. Gürkan, bu ricasıyla tüm bürokrasiye örnek oldu.

GÜNDEM 18.04.2014 20:52:00 0
Duyarlı ve çevreci Başkan

HALK ŞAŞIRIYOR

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'yle koltuğu devralan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan çevreci ve duyarlı ricasıyla takdir topladı. Kendisine tebrik için çiçek göndermek isteyenlere “Çiçek parasını Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yatırabilirsiniz” çağrısı yaptı. Başkan Gürkan göreve geldiği günden bu yana kendisine bizzat gelerek, telefon ile, mesaj yoluyla, mail aracılığıyla tebrik ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkürlerini sundu. 7’den 70’e tüm halka kaplılarını sonuna kadar açtığını anlatan Başkan Gürkan, Edirne Halkı’nın Belediye Başkanlarının kapılarının kendilerine açık olması karşısında çok şaşırdığını dile getirdi.

HER ZAMAN BİRLİKTE OLACAĞIZ

“Halkımızla birlikte, demokratik, şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim anlayışımızla Edirne’nin geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diyen Başkan Gürkan ekledi; “ Daha güzel, daha zengin, daha mutlu ve yaşanabilir bir Edirne’yi birlikte hayata geçireceğiz. Ayrıca, her zaman Edirne halkıyla birlikte olacağız. Mutluluklarımızı paylaşarak artıracak, üzüntülerimizi de paylaşarak azaltacağız. Edirne halkına ve Edirne’ye olan sevdamız çalışmalarımızda en büyük gücümüz olmaya devam edecektir" .

Haber / Emine LALE