Trakya Gazetecileri'nden protokol ziyaretleri

Trakya Gazeteciler Birliği Derneği; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Merkez İlçe Süleymanpaşa Kaymakamı ve Kamil Kıcıroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarete, Tekirdağ Yönetim Kurul

GÜNDEM 17.04.2014 18:27:00 0
Trakya Gazetecileri

Gazeteciler ilk olarak Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’nu ziyaret etti. Ardından da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ziyaret gerçekleştirdiler.

ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı Büyükşehir statüsüne kavuşan Tekirdağ’da görev yapıyor olmanın bilincinde olduklarını söyledi. Kaymakam Kırcıoğlu’na ve Belediye Başkanı Albayrak’a görevlerinde başarılar temennisinde bulunan Akyazı, Tekirdağ’ın marka kent olması konusunda gazeteci olarak üzerlerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

YEREL MEDYA ÖNEMLİ

Dernek üyeleri önce Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi olması ile birlikte merkez ilçe Süleymapaşa Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Kamil Kıcıroğlu’nu ziyaret etti. Gazetecilerin, görevinde başarılar diledikleri Kaymakam Kıcıroğlu, yerel medyanın önemine vurgu yaptı. Gazetecilerin, kamu adına bölgedeki olup bitenleri takip ettiklerini söyleyen Kaymakam Kıcıroğlu, bu bağlamda gazetecilere ayrı bir özen gösterdiklerini belirtti. Bu anlamda gazetecilerin büyük zorluk ve fedakârlıklarla görev yaptıklarına dikkat çeken Kaymakam Kıcıroğlu gazetecilere ellerinden gelen her türlü yardımı yapacakları sözünü verdi. Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Kaymakamlığı’nın yeni yapılandığını hatırlatarek bu sürecin tamamlanılması gayretinde olduklarını söyledi. Kıcıroğlu “Halkımızın, Tekirdağ merkez ilçenin adının Süleymanpaşa yapılarak, kaymakamlık olarak hizmet verecek olması, bürokratik işlerin daha hızlanmasını ve işlerin kolaylıkla yapılmasını sağlayacaktır” açıklamasını yaptı.

YAPILANDIRMAYI 6 AYDA YAPILANMASINA GAYRET EDECEĞİZ

Trakya Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretten memnuniyet duyan Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin yapılanması için geceli gündüzlü çalışıyoruz. En iyi ihtimalle 6 ay içerisinde yapılanmayı tamamlayarak, Tekirdağ Büyükşehrin bölgesinde fark yaratan bir hizmet anlayışı ile çalışmasını hedefliyoruz” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Naci Akyazı da, Başkan Albayrak'ın, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden memnun olduklarını belirtti. Akyazı, Albayrak’ın görevini iyi bir şekilde yapacağına tam güven duyduklarını söyledi. Akyazı, Tekirdağ'ın Büyükşehir olması ile beraber yerel basına da büyük sorumluluklar yüklendiğini, dolayısıyla da Tekirdağ yerel basınının, bölgenin gelişmesinde ve marka değerini arttırmasında söz sahibi olacağını belirtti.

Haber / Menşure KARDEŞ