Tekirdağ SGK'ya hayırlı olsun ziyaretleri

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan, Muratlı Kaymakamı Mahmut Ersanlıoğlu, Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Şerafettin Küçük, 2008-2011 yılları arasında Tekirdağ Sosyal GÃ?

GÜNDEM 16.04.2014 21:37:00 0
Tekirdağ SGK

HALKIMIZ İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan,  ziyaretinde hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başhekim Doğan, sağlık ekibi olarak halkın şifaya kavuşması, daha huzurlu ve güvenli bir ortamda sağlık hizmetinin sağlanması için naçizane çaba gösterdiklerini; bu kapsamda Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile Medula Sistemi ve sağlık uygulamaları hakkında irtibat halinde olmak istediklerini belirtti.

ZİYARET EDENLERDEN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevinde bulunan emekli Aykut Aydın ise, Derya Alan’a görev yerinin hayırlı olmasını dileyerek, çalışkan bir bayanın Tekirdağ SGİM’e Müdür olmasından dolayı mutlu olduğunu Alan’ın ihtiyaç duyduğunda elinden gelen yardımı göstereceğini ifade etti. İş Kur İl Müdürü Şerafettin Küçük de, bulunduğu nezaket ziyaretinde görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Muratlı Kaymakamı Mahmut Ersanlıoğlu da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

SPOR ETKİNLİKLERİ ARTACAK

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete ve Müdür Yardımcısı Hazan Kadir Kardaş da nezaket ziyaretinde Alan’a görev yerinin hayırlı olsun dileyerek başarı temennisini bulundular. Mete, havaların ısınmasıyla spor etkinliklerini artıracaklarını belirterek bu yöndeki çalışmalarından bahsetti. Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederim. Desteklerini esirgemeyen yanımda olan tüm meslektaşlarımla ve paydaşlarımla Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak vatandaş odaklı hizmet üretmeye çalışacağım’’ dedi.

HABER MERKEZİ