Vahap Akay'a ziyaretler hız kesmiyor

Mart mahalli İdareler Seçimlerinde seçimi kazanan CHP'li Belediye Başkanı Vahap Akay'a ziyaretler hız kesmeden devam ediyor. Dün de Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan Çerkezköy eski emekli PTT Müd

GÜNDEM 15.04.2014 23:07:00 0
Vahap Akay

43 FABRİKANIN TAŞIMA HİZMETİNİ YAPIYORUZ

Yılmaz Arat, Başkan Vahap Akay’a hayırlı olsun temennisinde bulunduktan sonra şöyle konuştu, “Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak biz bir tondan 50 tona kadar yük taşıyoruz. İlçemizde 43 fabrikanın taşıma hizmetini yapmaktayız. Kooperatif olarak amacımız daha çok fabrikanın taşıma hizmetini yapmak ve böylece iş kapasitemizi arttırmaktır. Bu konuda Belediye Başkanımız olarak sizden de bu konuda destek bekliyoruz ve destek olacağınıza da inanıyoruz” dedi.

NE YAPMAMIZ GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ettikten sonra, “Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperafi olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz ve çalışmalarınızla ilçe ekonomimize katkınız büyük olduğunu görüyoruz. Sizlerin iş kapasitenizin arttırılması yönünde de ne yapmamız gerekiyorsa Çerkezköy için birlikte yapacağız” dedi.

GENEL İŞ SENDİKASI ŞUBE BAŞKANI SALİM ŞEN VE YÖNETİM KURULU DA AKAY’I ZİYARET ETTİ

Disk’e Bağlı Genel İş Sendikası Çorlu Şube Başkanı Salim Şen beraberinde Şube Sekreteri Kenan Akkan, Yönetim kurulu üyeleri, Necmi Arda, Hüseyin Hayırlı, Caner Makasçı, Erdem Katrancı, Nihat Çakal, Dursun Güven, Şube Denetleme Kurulu üyesi Mehmet Çetin, Genel İş Babaeski temsilcisi Ayhan Başardem ile birlikte Başkan Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Salim Şen, Başkan Akay’a “Genç ve dinamik bir başkansınız başarılı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Zor bir seçim sürecinden geçtiniz. Ülkemizin sizin gibi dinamik ve çalışkan insanlara ihtiyacı var. Seçimlerin size, Çerkezköy’e ve Tekirdağ’a ve de ülkemize hayırlı olsun diyoruz ve başarılar temenni ediyoruz.” dedi.

ÇERKEZKÖY’ÜN DAHA İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Vahap Akay da ziyaret nedeniyle genel İş Sendikası mensuplarına ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, “Evet zorlu bir seçim süreci yaşadık. Amacımız Çerkezköy’ün beklentilerine cevap vermek ve Çerkezköy’ü daha iyi bir yerlere gelmesini sağlamak olacak. Çerkezköy’ü çok daha iyi yerlere getirmek içinde yılmadan çalışacağız. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

972 SAYILI YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ YÖNETİMİNDEN AKAY’A ZİYARET

972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal’da Koopretif Müdürü Turgay Çolak, Yönetim kurulu üyeleri, Mücahit Aydın, Erkan Şener, Mehmet Karaçoban, Ahmet Çetin ile birlikte saat 12.00’de Başkan Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kooperatif Başkanı Nafis Ünal, “Çerkezköy halkı olarak bu dönemde sizlerden beklentilerimiz biraz fazla olacak. Ancak sizin genç ve çalışkan olduğunuzu biliyoruz ve bu nedenle Çerkezköy’ün beklentilerine cevap vereceğinize inanıyoruz. Görevinizde size ve ekibinize başarılar diliyoruz. Çerkezköy’ü daha ileri seviyeye getireceğinize de güveniyoruz. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin” dedi.

BİZİ YOĞUN BİR ÇALIŞMA BEKLİYOR

Başkan Vahap Akay’da Yağlı Tohumlar kooperatifi yönetimine ziyaret için teşekkür etti. Akay, “Biz görevimizin bilincindeyiz. Bu dönem bizi yoğun bir çalışma bekliyor.  Bildiğiniz gibi Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte Kapaklı’yı bizden ayırdılar ve ayrı bir ilçe oldu. Bize Kızılpınar ile Veliköy dâhil oldular. Bu nedenle ilçe olarak daha da büyüdük ve hizmet alanlarımızda genişlemiş oldu. Bu sebeple bu dönem Çerkezköy belediyesi olarak çok yoğun bir çalışma dönemi geçireceğiz. Hizmet bekleyen vatandaşlarımızın sorunlarını ve beklentilerine cevap vermeye çalışacağız. Biz görevimizin zor olduğunu biliyorduk. Bu nedenle her kesimin beklentileri doğrultusunda hazırladığımız projeleri tek tek hayata geçirerek Çerkezköy’ün yaşam kalitesini de çok daha yukarılara çekeceğiz. Ben artık parti rozetini çıkardım ve herkesin başkanıyım. İnşallah bu beş yıllık görev süremiz içinde çok iyi işler yapacağız” dedi.

HEPAR ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANI MUZAFFER ATAK’TA ZİYARET EDENLER ARSINDAYDI

HEPAR Çerkezköy İlçe Başkanı Muzaffer Atak’ta saat12.002te Başkan Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Atak, “Zor da olsa başarılı bir seçim geçirdiniz sizleri kutluyorum ve hayırlı olsun. Bu zor görevi kolaya çevirerek başarılı olacağınıza gönülden inanıyorum” dedi. Başkan Akay da,

“Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ve artık tüm Çerkezköy’ün Belediye başkanı olarak beklentilere cevap vermek için çalışacağız” diye konuştu.

BAŞARILI İŞLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ

BBP Çerkezköy İlçe Başkanı ve ilçe yönetimi de Başkan Vahap Akay’a saat 12.15’te ziyarette bulundu. BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan yaptığı konuşmada başkan Akay’ın başarılı olacağını belirterek, “Sizler artık hepimizin Belediye Başkanısınız. Sizin başarılı işler yapacağınıza inanıyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Göreviniz hayırlı olsun diyorum. Gerçekten seçim döneminde meydanlarda çok güzel ve dürüst bir siyaset sergilediniz bu nedenle de sizi ve ayni şekilde MHP adayı Koray kardeşimde ayni şekilde davrandı sizi ve onu da bu yönden de kutluyorum.”dedi.

ÇALIŞMA ARZUNUZ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEK

BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan konuşmasını şöyle sürdürdü, “Genç ve dinamik başkan olarak sizde bu çalışma arzusu olduktan sonra birkaç ay içinde, içinde bulunduğunuz zorluğun üstesinden geleceksiniz. Sizi destekliyoruz. Çerkezköy yararına yapılacak her konudaki çalışmalarınızın da yanınızda olacağız.”diye konuştu. Başkan Akay’da yapılacak çalışmaların tüm Çerkezköy halkıyla birlikte gerçekleştireceklerini ve çalışmalarda halkında katkısının bulunacağını söyledi.

Haber / Seyit SÜREN