Patrondan alacağını hırsızlık yaparak aldı

Patronundan alacağı olan çalışan, patronunun cezaevine girmesini fırsat bilerek evine girdi ve patronunun dizüstü bilgisayarını çaldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin girdiği evde bir de ilginç bir nota rastlandÄ?

GÜNDEM 14.04.2014 21:03:00 0
Patrondan alacağını hırsızlık yaparak aldı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde eski patronundan alacağı olan çalışan, cezaevine giren patronunun evini soydu. Polis ekipleri, yatak odasında 'Patron, al sana hediyem sağol abi' yazılı bir de not buldu.

400 TL  ALACAĞINA KARŞILIK DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Alınan bilgilere göre olay Cumhuriyet Mahallesi Yenice Caddesi’de meydana geldi. Bir hırsızlık olayı ihbarı alan ekipler olay mahalline intikal etti ve hırsızı suçüstü yakaladı. Patronunun evinde hırsızlık yapan çalışanı gözaltına alan polis memurları aldıkları ifadede A.Y.’nin önceden konfeksiyon mağazası olan C.E.’nin yanında çalıştığını öğrendi.  400 TL alacağı olduğunu söyleyen A.Y., C.E.’nin cezaevine girmesinden dolayı parasını alamadığını, olay günü yanına pense alarak C.E.’nin evine gittiğini, kapıyı kırarak içeri girdiğini, salonda bulunan dizüstü bilgisayarı aldığını, dışarı çıktığında İ.T. isimli kişinin kendisini yakalayıp darp ettiğini belirtti. Alacağı olduğu için C.E.’nin evine girdiğini belirten A.Y. olayı son çare olarak yaptığını, pişman olduğunu ifade etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemede ise ilginç bir nota rastlandı. A.Y.’nin patronunun yatak odasına 'Patron, al sana hediyem, sağol abi' yazan bir not bıraktığı tespit edildi. Olayın ardından A.Y. gözaltına alındı. 

HABER MERKEZİ