Sitespor ilk imzayı Aksaka'ya attırdı

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Amatör Lige çıkarak taraftarlarını sevince boğan Sitespor takımı şampiyon yapan Nevzat Aksaka ile tekrar anlaştı. Sitespor ile büyük

GÜNDEM 13.04.2014 02:34:00 0
Sitespor ilk imzayı Aksaka

Geçtiğimiz sezon Tekirdağ Birinci amatör liginde şampiyon olarak Tekirdağ Süper Amatör ligine yükselen Sitespor takımının şampiyonluk payında büyük başarısı olan Nevzat Akasaka ile yeniden anlaşma imzaladı. 

YENİDEN ANLAŞTI

Süper Amatör Lig’e yükselen Sitespor geçtiğimiz sezon takımda başarılı bir sezon geçiren Teknik Direktör Nevzat Aksaka ile sözleşme yeniledi.Kulüp ile yeniden anlaşan Teknik Direktör Nevzat Aksaka, Sitespor’da kalmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sitespor ile ikinci yılında çok daha iyi bir takım oluşturulacağını anlatan Aksaka “ Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirerek ligi şampiyon olarak tamamladık. Bu yıl ise Süper Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Yeni sezonda daha isabetli transferler yaparak kaliteli bir takım oluşturacağız. Bu yıl Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz.Sitespor’u hedefe ulaştırmak için çalışacağız. Bu camiada bulunmaktan ve hizmet etmekten dolayı mutluyum” diye konuştu.

“BAŞARILI OLACAĞIZ”

Daha fazla çalışmaları gerektiğini vurgulayan Aksaka "Var olan iskeleti koruyup, eksik gördüğümüz yerlere transfer yapacağız. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıp, Süper Amatör Ligde başarılı olacağız. Başkanımız Ersan Karamehmetoğlu’na güvenimiz tamdır” dedi. Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ise geçen yıl takıma başarılı bir sezon yaşatan Nevzat Aksaka ile anlaştıkları için mutlu olduklarını belirti. Yeni sezonda genç, koşan ve mücadeleci bir ekip oluşturmak istediklerini kaydeden Karamehmetoğlu “ Takım olarak ilk olarak hocamızla yeniden anlaştık. Kapaklının yüzünü güldürecek bir takım oluşturmak için kolları sıvadık. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

“ACELE ETMEYECEĞİZ”

Nevzat Aksaka ile anlaşarak transfer çalışmalarına start verdiklerini kaydeden Karamehmetoğlu, yeni sezonda ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapılacağını söyledi.İyi bir kadroya sahip olduklarını ve nokta transferler yapacaklarını anlatan Karamehmetoğlu “ Kaliteli bir takım oluşturmak için ani kararlar almayacağız. Geçtiğimiz yıl şampiyon olan takımı korumak istiyoruz. Süper Amatör Ligde çok zorlu ekipleri bizleri bekliyor. Bu konuda hocamızın hazırladığı rapor doğrultusunda gerekeni yapacağız" diye konuştu.

ŞAMPİYON TAMAMLAMIŞTI

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk ipini göğüsleyen Sitespor’un 2013-2014 futbol sezonunda 18 karşılaşmaya çıktı. Oynadığı karşılaşmalarda 15 galibiyet elde ede Sitespor üç karşılaşmadan ise beraberlik ile ayrılmıştı. Sezon boyunca mağlubiyet almayan Sitespor attığı 72 gole karşılık kalesinde ise 16 gol görmüştü.

Haber / Ahmet KARDEŞ