Sarıkurt genç işadamlarıyla tecrübelerini paylaştı

ÇİSAD Genç İş İnsanları Platformu üyeleri, "Deneyimi Paylaşıyoruz" aktarımı toplantısında Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt'u misafir etti.

GÜNDEM 13.04.2014 02:24:00 0
Sarıkurt genç işadamlarıyla tecrübelerini paylaştı

MERAK ETTİKLERİNİ SORDULAR

ÇİSAD Genç İş İnsanları Platformu tarafından düzenli olarak yapılan deneyim aktarımı toplantılarının bu haftaki konuğu Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt oldu. Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde edindiği bilgi ve tecrübelerini ÇİSAD Genç İş İnsanları Platformu üyeleri ile paylaştı. Çisad toplantı salonunda yapılan deneyim paylaşımı toplantısında (ÇİSAD), Genç İş İnsanları Platformu üyeleri, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt'un tecrübelerinden faydalanırken merak edilen soruları direk sorma imkanı da buldu.

FAYDALI BİR TOPLANTI OLDU

Çorlu'daki genç iş insanlarının vizyonunu açmak için bu tür toplantıların devam edeceğini kaydeden ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın "Bilgi birikim ve tecrübesini, Genç İş İnsanları Platformu üyeleri ile paylaşan Çorlu Belediyesinin başarılı Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Sarıkurt'a teşekkür ediyorum, derneğimizdeki genç iş insanları için gerçekten faydalı bir toplantı olmuştur " dedi. Deneyim aktarımı toplantısı sonrasında, ÇİSAD Genç İş İnsanları Platformu üyeleri ile topluca fotoğraf çektiren Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt "Beni burada konuk ederek bu toplantının yapılmasında emeği geçenlere ve ÇİSAD Genç İş İnsanları Platformu Yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Merkezi