Kuzulu'dan anlamlı ziyaret

Kapaklı'nın kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, iade-i ziyaretler kapsamında ziyaret ettiği Türkiye Sakatlar Derneği'nde yaptığı açıklamada Kaymakamlık olarak her zaman Türkiye Sakatlar Dern

GÜNDEM 10.04.2014 23:19:00 0
Kuzulu

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ne iade-i ziyarette bulunan Kapaklı Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu, burada TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve dernek yöneticileri tarafından karşılandı.

BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Kapaklı’mızın ilçe olmasıyla birlikte göreve başladığınızdan bu yana sergilemiş olduğunuz çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bugün bizleri ziyaret etmenizden de son derece mutlu olduk. Bizleri onurlandırdınız. Zaman içinde dernek olarak sizlerden taleplerimiz olacaktır. Bizden hiçbir yardımı esirgemeyeceğinizden şüphemiz yok” dedi. Başkan Çakan daha sonra Kaymakam Kuzulu’ya dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ÇALIŞMALARINIZI TAKİP EDİYORUM

Kapaklı Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu ise Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı işler yaptığını gözlemlediğini belirtti. Kaymakam Kuzulu, “Derneğin kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalarla kayda değer bir yol kat ettiğinizi gördüm. Engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamadaki çabalarınızı da takdirle karşıladım. Kaymakamlık olarak biz her zaman sizlerin yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşantılarını güçlendirmek ve onları yaşama sıkı sıkı bağlamak için bizler de çalışıyoruz” dedi.

Haber / Seyit SÜREN