Emniyet Müdürü Ogan'dan Başkan Akay'a nezaket ziyareti

Çerkezköy'ün çiçeği burnunda İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıldönümü kapsamında Çerkezköy'ün çiçeği

GÜNDEM 9.04.2014 21:38:00 0
Emniyet Müdürü Ogan

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel ve beraberindeki polisler ile birlikte Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde kurumları ziyaret eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Belediye Başkanı Vahap Akay’a çiçek verdi. Emniyet Müdürü Murat Ogan ve beraberindeki emniyet mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vahap Akay, “30 Mart yerel seçimlerinde yoğun bir dönem geçirdik. Emniyet teşkilatı da bu süreç içerisinde büyük emek sarf etmiştir. Çerkezköy diğer bölgelere nazaran seçimleri uyumlu ve sakin geçirdi. Sizlere de yaptığınız görev nedeniyle sonsuz teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

GÜNÜNÜ KUTLADI

Polis Teşkilatının 169’uncu yılını da kutlayan Başkan Vahap Akay, “Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmışlardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyorum. Belediye olarak emniyet müdürlüğümüzle birlik ve beraberlik içerisinde yürütülecek tüm çalışmalara her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

30 Mart yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nı kazanan Vahap Akay’a görevinde başarılar dileyen İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, “30 Mart mahalli idareler seçimlerinde göreve gelen Başkan Vahap Akay’a ve belediye meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Polisin topluma katkısının ve hizmetinin büyük olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Ogan, emniyet teşkilatının her zaman ilçede vatandaşın güvenini kazanan, üzerine düşen görevi büyük cesaret ve fedakârlıkla yerine getiren bir kurum olduğunu meslektaşlarıyla birlikte daha güvenli ve modern bir Çerkezköy için üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını vurguladı.

BELEDİYE MEYDANI’NDA PROGRAM OLACAK

Polis haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Ogan, “Önceki gün Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni etkinlikler kapsamında ziyaret ettik. Burada engelli çocuklarımız ile bir araya gelip güzel vakit geçirdik. Etkinliklerimiz 10 Nisan Perşembe günü saat 11.00’de Belediye Meydanı’ndaki program ile devam edecek. Programın ardından 12.00-13.00 saatleri arasında da Çerkezköy Polisevi’nde kokteyl düzenlenecek” dedi.

Haber / Ahmet KILAVUZ