Vatandaş odaklı çalışacağız

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen gündem değerlendirme toplantısında konuşan İl Müdürü Fatma Derya Alan, Kamu hizmet standartlarının yerine getirilmesi, vatandaş

GÜNDEM 9.04.2014 21:32:00 0
Vatandaş odaklı çalışacağız

HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ

Kurumun vizyonuna katkı sağlayacak hedefler doğrultusunda ilerlemek için hep birlikte çalışacaklarını söyleyen Alan “Hepinize bu konuda güveniyorum. Personelinizle birlik ve beraberlik içerisinde karşılıklı dayanışmayla görevlerinizi sürdürmenizi onlara örnek olmanızı istiyorum. Bu anlayış ve işleyişin Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün imajına olumlu katkı yapacağına inanıyor bu konuda hassasiyetinizi bekliyorum. İdareci olarak her işimizi iyi niyet çerçevesinde halledebileceğimize inanıyorum. Sorunlarımız varsa hep beraber çözeceğiz” dedi.

TALEP, İSTEK VE SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Doküman Yönetim Sisteminin (DYS) aktif olarak kullanılmasının gerekliliği belirtilirken, işveren uygulamaları son durumu, servis iş akışları ve performanslarının durumu, tahsilat oranları, icra ve iş veren dosya sayıları,  maaş bağlama gün sayısı, denetim işlerinin son durumu, servislerde bekleyen dosya olup olmadığı, ve birimlerin talep, istek ve sorunlarının görüşüldüğü toplantıya il müdür yardımcıları ve birim şefleri katıldı.

Haber Merkezi