Meydan mı, oto galeri mi?

Kapaklı'da eski Belediye Binasının yıkılması ile birlikte oluşturulan Kent Meydanı bugünlerde adeta açık oto galeri haline geldi.

GÜNDEM 9.04.2014 21:20:00 0
Meydan mı, oto galeri mi?

Kapaklı sakinlerinin boş zamanlarında banklarda oturarak sakince vakit geçirebilecekleri bir alan olarak düzenlenen Kent Meydanı, onlarca satılık otomobil tarafından adeta işgal edilmiş durumda. Bir yandan sadece halk pazarı gününde açılan pazar tezgâhlarının bekletildiği Kent Meydanı’nda bulunan ve halkın dinlenmesi için tahsis edilen banklar da bakımsızlıktan kırılıp dökülmüş durumda.

TOP BÜYÜKŞEHİR’DE

Kent Meydanı’nın bu içler acısı halinden yalnızca araç satın almak isteyen ve aracını satmak için bu alanı kullananlar memnun. Dinlenmek için oturacak yer arayan Kapaklı halkı ise kime şikayetçi olacaklarını bilmiyor. Yetkililer, Kent Meydanı’nın Tekirdağ Büyükşehir sorumluluk alanında olduğunu bu nedenle de alanla ilgili herhangi bir cezai işlem uygulayamadıklarını belirti. Vatandaş çiçeği burnunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulacak olan Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin en kısa sürede devreye girmesini ve bu sorunu ortadan kaldırmasını temenni ederken, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise konuyla ilgili yazılı şikayet gelmesi halinde duruma müdahil olabileceklerini söyledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ