Kapaklı Emniyeti bir ilki yaşıyor

Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıldönümü, tüm ülkede olduğu gibi, çiçeği burnunda ilçe Kapaklı'da da düzenlenecek törenle kutlanacak. İlk kez İlçe Emniyet M?

GÜNDEM 9.04.2014 21:10:00 0
Kapaklı Emniyeti bir ilki yaşıyor

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü, bu yıl Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe statüsüne yükselen Kapaklı’da ilk kez kutlanacak.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Kapaklı’nın ilçe olması ve Çerkezköy’den ayrılması sonucu oluşturulan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, teşkilat olarak ilk kez Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutlayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Polis Teşkilatı’nın 169’uncu yıldönümü kapsamında önceki gün yatsı namazı sonrası Ulu Camii’de Mevlid-i Şerif okutan İlçe Emniyet Müdürlüğü, bugün de gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerle kutlamaları sürdürecek.

POLİS MERKEZİ BAHÇESİNDE KOKTEYL DÜZENLENECEK

Saat 10.00’da Kapaklı Belediye Meydanı’nda toplanacak olan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, burada Atatürk Anıtı’na çelenk sunacak. Belediye Meydanı’ndaki törenin sona ermesinin ardından Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları, saat 11.00’da Kapaklı Polis Merkezi Amirliği bahçesinde gerçekleştirilecek olan kokteyl ile devam edecek. Kutlamalar, saat 13.00’da İlçeEmniyet Müdürlüğü’nde tebriklerin kabulü ile son bulacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Polis Teşkilatı’nın 169’uncu yıldönümü kutlamalarına tüm vatandaşların davetli olduğunu kaydetti.  

Haber / Ahmet KARDEŞ