Emniyet Müdürü Baştuğ, Recep Gürkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

30 Mahalli İdareler Seçimleri'nde CHP'den Edirne Belediye Başkanı seçilen Recep Gürkan'ın, görevine başlamasının ardından kurum ve kuruluşlar hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.

GÜNDEM 9.04.2014 20:41:00 0
Emniyet Müdürü Baştuğ, Recep Gürkan

BAŞARILAR DİLEDİ

Görevi devralmasının ardından Recep Gürkan'ı ilk olarak Edirne İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ziyaret etti. Gürkan’a görevinde başarılar dilemek için nezaket ziyaretinde bulunan Baştuğ, aynı zamanda Türk Polis Teşkilatı’nın 169.kuruluş yıl dönümü olduğunu da belirterek, "Edirne Belediye Başkanlığı görevinizde başarılar diliyorum. Edirne Belediyesi ve Edirne İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ortak çalışmalar yaparak, halkımızın yararına projeler üretmek için çalışacağız" diye konuştu.

POLİS HAFTASINI KUTLADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyaretinden dolayı Baştuğ'a teşekkür ederek, "Ben de Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Sizlerin aracılığı ile de bugüne kadar geçen süre içerisinde görevlerini yapmakta iken şehit olan Emniyet Teşkilatı mensuplarına Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar, gazilerimize, emekli mensuplarımıza ve görev yapan tüm Emniyet Teşkilatına başarılı bir ömür diliyorum. Bu anlayışla görevlerini yerine getiren tüm emniyet mensuplarına özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.