Akay: Üzerimize düşenin fazlasını yapacağız

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay dün seçim çalışmaları kapsamında Veliköy'de Veliköy Belediyesi Ortaokulu ile Çok Programlı Lise'yi ziyaret etti. Akay, iki okulda da öğretmen

GÜNDEM 19.03.2014 15:30:00 0
Akay: Üzerimize düşenin fazlasını yapacağız

ÖĞRETMENLER SIKINTILARININ VE OKULLARININ İHTİYAÇLARININ GİDERİLMESİNİ İSTEDİ

Veliköy’de okul  ziyarelerinde öğretmenler CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’a sıkıntılarını ve okullarının ihtiyaçlarını anlattı. Okul yöneticileri ve öğretmenler ilçede sosyal yaşamın canlanması için neler yapacaklarını ve bu konuda projelerinin ne olduğunu da Akay’a sordu.

 

 

 

 

SIKINTILARINIZ GİDERİLECEK OKULLARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ilçe sınırları içinde görev yapan tüm öğretmenlerin sıkıntılarının giderileceğini ve okullarında ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Akay, “Bildiğiniz gibi Tekirdağ Büyükşehir oldu. Bütcesi de tüm ilçelere yetecek şekilde gerçekleşecek. Çerkezköy Tekirdağ’ın en büyük üçüncü ilçesi olması nedeniyle yoğun nüfusu dolayısıyla büyükşehir bütçesinden en çok pay alacak ilçedir. Bu nedenle  öğretmenlerimizin beklentileri arasında olan ilçemize son derece çok uzun yıllar hizmet verecek bir Öğretmen Evi yaparak siz değerli öğretmenlerimizin hizmetine sunacağız. Çerkezköy Türkiye’nin en önemli üçüncü büyük sanayi kenti olmasına rağmen bir öğretmen evinin olmayışı gerçekten acı bir olay. İnşallah bunu biz gidereceğiz. Okullarımızın da ne gibi ihtiyaçlarının olduğunu çok iyi biliyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını da tek tek gidererek ilçe genelinde çocuklarımızın sorunsuz eğitim almalarını sağlayacağız. Biz bu konularda üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapacağımıza sizlere söz veriyoruz.” dedi.

 

 

 

 

EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

CHP Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ilçe genelinde eğitimin en üst noktalara gelmesi için göreve geldiklerinde belediye olarak öncelikli çalışmaları başlatacaklarını belirterek, “Sanayi kenti olan ilçemiz her geçen gün aldığı yoğun göç ile nüfusu devamlı artığından öğrenci sayısı da artış göstermektedir. Bu nedenle mevcut okullarımız öğrenci artışı karşısında cevap veremez konumdadır. Her yıl ilçemize 2-3 okul yapılması gerekiyor. Biz eğitime çok önem veriyoruz. Eğitimcilerimizin ve okullarımızın sorunlarının öncelikle giderilmesine çalışacağız. Çerkezköy’de yaşayan insanlarımızı sosyal çöküntüden kurtararak her kesimin sosyal yaşamını giderecek sosyal yaşam alanları projelerini hayata geçireceğiz. Gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlayacağız. Hedefimiz Çerkezköy’ü her alanda 5 yıl içinde çok daha gelişmiş sorunları giderilmiş, Türkiye’de örnek gösterilen bir kent yapmak. Bu da sizlerin destekleriyle olacak. Biz siz değerli öğretmenlerimizden de bazı konularda görüş alarak hizmet yapacağız. Çerkezköy’ü her kesim insanımızla birlikte yöneteceğiz. Ben değil biz yönetiyoruz diyeceğiz” dedi.

Haber / Seyit SÜREN