Sanayi sektörü değerlendirildi

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) tarafından Mart ayı sektör değerlendirme ve firma tanıtım toplantısı düzenlendi.

GÜNDEM 19.03.2014 15:21:00 0
Sanayi sektörü değerlendirildi

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda Florya (Fiader) ve Güngören ( Güsiad), İş Adamları derneklerine yapılması planlanan ziyaretler, Belarus - Türkiye Ticaret ve yatırım Programına Katılım (24/27 Mart), Mayıs ayında yapılacak olan TAGİD İş Geliştirme fuarı hakkında bilgilendirme, 20. Türkiye – Dünya Ticaret Köprüsü Programı hakkında bilgilendirme, TAGİD ve Kimse Yokmu Derneği tarafından organize edilecek olan yardım programı hakkında bilgilendirme, TUSKON’un Yurt Dışı Fuarları hakkında görsel bilgilendirme ve TAGİD eğitim programlarından 14 ve 22 Mart tarihlerinde yapılacak olan Yönetici Asistanı ve Sekreterlik Eğitimi görüşüldü.

BİRLİKTE DEĞERLENDİRECEĞİZ

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) Sanayi Komitesi Başkanı İbrahim Kasap; “Hep birlikte değerlendirmelerde bulunacağız. Birlikte almamız gereken ortak kararlar olacak. Bunların başında Kimse Yokmu Derneği ile birlikte yapmayı düşündüğümüz yardım projesi, bu ve diğer gündem başlıklarımızı değerlendirdikten sonra ikili iş görüşmelerimiz olacak umarım yapılacak olan bu görüşmeler tüm üyelerimizin ticaretine katkı sağlar” dedi.

Haber Merkezi