Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

Çorlu'da bir büfeye giren hırsızlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kaçan zanlıların aracı, kovalamacanın ardından jandarma ekipleri tarafından güçlükle durdurula

GÜNDEM 16.03.2014 23:21:00 0
Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

GÜVENLİK KAMERASINI BAŞKA BİR BÖLGEYE ÇEVİRDİ

Olay, Çorlu’ya bağlı Yenice Beldesi’nde dün sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’dan kiraladıkları 34 AE 7790 plakalı otomobil ile Yenice’de bulunan ve Z. Y.’ ye ait olan büfeye gelen üç kişi demir parmaklıkların kilidini keserek içeriye girdi. Zanlılar içeriye girdikten sonra farkettikleri güvenlik kamerasını hırsızlık olayını görüntülememesi için başka bir bölgeye çevirdi. Sigara standında bulunan 300 paket sigara ile içkileri alan zanlılar geldikleri araç ile büfeden uzaklaştı. Bu sırada olayı gören bir vatandaşın ihbar etmesi üzerine harekete geçen Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri kaçan aracı kovalamaya başladı.

 

 

 

 

7 AYRI SUÇTAN ARANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Araç, yapılan dur ikazlarına uyulmaması üzerine lastiğine ateş edilerek durduruldu. Araç içinde bulunan 2 kişi kaçarken sürücü Kamil G., yakalandı. Araçta yapılan aramda bagajda çalıntı sigaralar ele geçirildi. Yakalanan Kamil G.’nin 7 ayrı suçtan arandığı belirtildi. Jandarma başlattığı soruşturma kapsamında bölgede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Zanlıların iki gün önce büfeye müşteri gibi gelerek inceleme yapıkları tespit edildi. Yakalanan zanlının sorgusu jandarmada sürerken olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Menşure KARDEŞ