Mandalı: Halkı yüceltiriz ki hak yücelsin

CHP Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, projelerini ve meclis üyelerini, Beyaz Saray Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle kamuoyuna tanıttı.

GÜNDEM 16.03.2014 20:37:00 0
Mandalı: Halkı yüceltiriz ki hak yücelsin

CHP 12-0 YAPACAK

Programın açılış konuşmasını CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçikn Gerçekleştirdi. Seçkin, “Bugün, önümüzdeki 5 yılda Kapaklı’yı Trakya’nın parlayan yıldızı yapacak proje ve mecli üyelerinin tanıtımı için bir araya geldik” dedi. 30 Mart seçimlerinin önemine dikkat çeken Seçkin, “Kapaklı’dan yaktığımız bu ateş, tüm Tekirdağ’ı saracak. CHP Tekirdağ’da 12-0 yapacak” dedi. Seçkin’in açılış konuşmasının ardından tüm meclis üyesi adayları tek tek sahneye davet edilerek partililere tanıtıldı. Meclis üyelerinin tanıtımının ardından CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı eşi Fatma Mandalı ile birlikte alkışlar ve konfeti yağmuru eşliğinde salona girdi.

 

 

 

 

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan İrfan Mandalı, “Kapaklımızın mahalle mahalle sokak sokak sorunlarını bilerek tekrar çıktık hizmet yoluna. Sosyal, ekonomik ve kültürel ihtiyaçları gidermek için projeler hazırladık. İlçemize ve insanımıza olan hizmet aşkımız o kadar büyük ki, gelecek nesillerimiz için hayallerimiz o kadar çok ki, durmadan, bıkmadan, usanmadan, çalışmaya, hizmet yapmaya devam edeceğiz. Kimsenin kimseye üstünlüğü olmadığını biliyoruz. Tek amacımız sizleri en iyi koşullarda yaşatmak ve marka bir Kapaklı inşaa etmektir. Biz hizmet aşkımıza inanıyor ve sizlere güveniyoruz” dedi.

 

 

 

 

BEN KAPAKLILI’YIM

30 Mart akşamı Kapaklı’da tarih yazacaklarını söyleyen Mandalı, “Biz ilçemizi sadece yönetmek için bu göreve talip olmadık. Halkımızın umudunu, coşkusunu arkamıza alarak ilçemizde halkın iktidarını kurmak için yola çıktık. Çünkü biz halkımızı seviyoruz. Çünkü biz kindar değil, insanı seven nesilleriz. Biz halkımızı yüceltiriz. Halkımızı yüceltiriz ki hak yücelsin. Bizim için 90 bin Kapaklılı birdir. Bu gözle halkımıza hizmet ettik ve hizmet etmeye de devam edeceğiz. Çağdaş ve modern bir Kapaklı’yı beraber inşa edeceğiz. Ben Kapaklıl’ıyım. Kapaklı’da doğdum, büyüdüm. Ben Kapaklı’yı hafızama kazıdım. Sevdayı bu kentte yaşadım. Eşimi Kapaklı’da buldum, evlendim. Çocuklarım burada doğdu. Kapaklı benim için sadece yaşadığım bir yer değil. Aynı zamanda bir yaşam biçimidir. Çünkü Kapaklı Trakya'nın parlayan yıldızıdır” dedi.

 

 

 

 

ÖMER KARADENİZ’E YÜKLENDİ

10 yıllık bilgi, birikim, tecrübe ve imkanlarıyla Kapaklı’yı önce Trakya’nın sonra da Türkiye' nin örnek ilçesi yapacağını söyleyen Mandalı, Biz projelerimizle 90 bin Kapaklılı vatandaşımıza ulaşacağız. Bizim çılgın projelerimiz yok. Bizim gerçekçi projelerimiz olacak” dedi. Konuşmasına geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın kapaklı’ya geldiğini anımsatarak devam eden Mandalı, “Kaymakamımızı ziyaret etti. Ziyaretin ardından birlikte asansöre bindik ve Sayın Bakanımıza dedim ki ‘buyurun sayın bakanım 3. katımızda başkanlık makamım var,  buyurun bir çayımızı için.’ Bakanımız nezaket örneği gösterip tabiki dedi ve kabul etti. Asansör 3. katta başkanlık makamımızda durdu. Yanımızdaki mevcut iktidar belediye başkan adayımız hemen Bakan’a dediki ‘Sayın Bakanım orası CHP belediyesi gelin biz İlçe teşkilatımıza gidelim.’ Ve Sayın Bakan belediyemizi ziyaretten vazgeçti. Soruyorum buradan. Hey bu zihniyette olan arkadaşım! Sen bu zihniyetle nasıl Kapaklı Belediyesi’ni yöneteceksin? Sen Belediye’ye gelen vatandaşa ‘sen CHP’lisin, sen MHP’lisin, gelemezsin bu belediye’ mi diyeceksin? Sana hizmet yok mu diyeceksin?  Böyle bir şey olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

PINAR BULVARI’NI TRAFİĞE KAPATTILAR

Konuşmaların ardından Başkan Mandalı katılımcılara çiçek attı. İrfan Mandalı ve protokol üyeleri beraberlerindeki binlerce partili ile birlikte Belediye Binası’na kadar yürüdü. Bu esnada Pınar Bulvarı yaklaşık yarım saat boyunca trafiğe kapandı. Tanıtım programına CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve binlerce partili katıldı.

 

 

 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ