Fabrika alev alev yandı

Veliköy'de faaliyet gösteren izolasyon fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle alev alev yanan fabrikada itfaiye ekipleri uzun süre yangını kontrol altına alımaya çalıştı.

GÜNDEM 16.03.2014 20:14:00 0
Fabrika alev alev yandı

İŞÇİLER FABRİKADAN TAHLİYE EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Veliköy’de faaliyet gösteren ve gece vardiyasında 7 işçinin çalıştığı izolasyon fabrikasında önceki gün büyük bir patlama meydana geldi. Nedeni henüz belirlenemeyen patlama sonucu fabrika alev alev yanmaya başladı. Alevlerin büyümesiyle kısa sürede fabrikayı saran yangında olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevre ilçe ve beldelerden takviye gönderilen itfaiye ekipleri çalışma yaparken yangın henüz kontrol altına alınamadı. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen fabrika işçisi Masum Kaçmaz hastaneye sevk edildi. Emine, Reyhan, Sinan, Sarıgüleri ve ismi alınamayan 2 işçi de kısa sürede fabrikadan tahliye edildi.

 

 

 

 

LPG TANKINA SOĞUTMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Fabrikanın arkasında bulunan LPG tankı ise çevrede korkuya neden oldu. İtfaiye ekipleri yangının LPG tankına sıçramaması için tankın bulunduğu bölgede soğutma çalışması yaptı. Olay yerinde çok sayıda ambulans hazırda bekletilirken, Çerkezköy Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz olay yerinde kontrolü sağladı. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucu ancak söndürülebildi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ