Ertem: Seçimler Türkiye'nin kaderini belirleyecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, öğretmenlerden 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimi iyi değerlendirmelerini ve oylarını AK Parti'ye vermelerini istedi.

GÜNDEM 16.03.2014 19:59:00 0
Ertem: Seçimler Türkiye

ANLAŞTIKLARI TEK SEÇİM VAR

Ertem, “30 Mart seçimleri için hızla çalışıyoruz. Siz değerli öğretmenlerimizin seçimi bizden daha iyi değerlendireceğinize inanıyoruz. Bu gün ana muhalefet ve yavru muhalefet partilerinin anlaştığı tek seçim var. Hiç birinin projeleri yok. Onlar AK Parti’yi nasıl alaşağı indiririz düşüncesi içerisindeler. Bu seçimde belediye başkanı ve belediye meclisi üyesi seçeceksiniz. Ülkenin her alanda ilerlemesi için yararlı hizmetler yapan Başbakanımızı alaşağı etmek istemeleri manidardır. Türkiye’nin kaderi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kaderiyle örtüşüyor. Ona bir şey olursa Türkiye gerilere gider, istikrarsızlık sürer. Türkiye böyle bir liderle özleşmişken geriye dönüş olmasın. Ben ve arkadaşlarım bu nedenle sizlerden destek istiyoruz” dedi. 

 

 

 

 

10 YILDIR BELLİ BİR AŞAMA KAYDETTİK

Başkan Ali Ertem, 10 yıldır Çerkezköy Belediye Başkanlığı yaptığını ve bu süre içinde Çerkezköy’ü belli bir seviyeye taşıdıklarını söyledi. Ertem, “Görev süremiz içinde Çerkezköy’ü Trakya’da örnek bir belediye yaptık. Alt yapısını çözdük. Sosyal ihtiyaçların karşılanmadığını söylemenizde haklısınız. Yeni dönemde tüm yatırımlarımız sosyal alanlarda olacak. 7.5 milyon TL ile devraldığımız belediye bütçesini bu gün 60 milyon TL’ye getirdik. Çerkezköy’ün kronik sorunlarını halletmeden sosyal projeleri hayata geçirezmedik. Artık yol sorunumuz yok. Su sorunumuz yok” dedi.

 

 

 

 

2.5 ÇERKEZKÖY’E HİZMET VERMEYE GELDİM

Başkan Ali Ertem, Çerkezköy nüfusuun her yıl yüzde 7-9 oranında arttığını ve bu artış ile Türkiye’de birinci geldiğini belirterek, “Bu nüfus artışı ile Çerkezköy Türkiye’de birincidir. Ben bir Çerkezköy’e hizmet veriyordum. Şimdi 2.5 Çerkezköy’e hizmet vermeye geldim. Önümüzdeki dönem tamamen   sosyal projeler yapacağız. Toplumun her kesiminin faydalanacağı sosyal projeleri hayata geçireceğiz” dedi. Ertem daha sonra pojelerini tek tek anlatarak öğretmenlerden destek istedi.

 

 

 

 

Haber / Seyit SÜREN