TREDAŞ yeni yerine taşınıyor

Uzun yıllardır Hayri Batur Caddesi'nde Erkaynak İş Merkezi'nde faaliyet gösteren TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü, yeni hizmet binasını Müslümoğulları'nın FevzipaÅ?

GÜNDEM 25.02.2014 17:41:00 0
TREDAŞ yeni yerine taşınıyor

SÖZLEŞME İMZALANDI

 

İki ayrı blokda toplamda 900 metrekarelik alanda faaliyet gösterecek olan TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü ile Müslümoğulları arasında geçtiğimiz hafta sözleşme imzalandı. TREDAŞ ve TREPAŞ önümüzdeki günlerden itibaren yeni yerlerinde 10 yıl süre ile hizmet vermeye başlayacak. Yıllarca işlemlerini yaptırmak için 3 kat merdiven çıkmak zorunda kalan aboneler, yeni yerin ayak üstü olması nedeniyle bu eziyetten de kurtulmuş olacak.

 

102 BİN ABONEYE HİZMET VERİLİYOR

 

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün, toplam 107 personel ile ilçede hizmet verdiğini ifade eden yetkililer, “TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün hizmet alanı, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerini kapsıyor” dedi. Çerkezköy İşletmeMüdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde 102 bin aboneye hizmet verildiğini kaydeden yetkililer, “Müdürlüğümüz, 2001 yılının Temmuz ayında Çerkezköy İşletme Müdürlüğü olarak müşterilerimize sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmaya başlanmıştır” ifadelerini kullandı. .

 

ÇALIŞMALARIMIZA ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ

 

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün tahmini olarak Mart ayı içerisinde, müşterilerine yeni hizmet binasında, yeni ve modern görünümüyle hizmet vermeye hazırlandığını kaydeden yetkililer, “Şirketimiz Trakya Elektrik Dağıtım A. Ş. Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illerinde toplam 920 bin aboneye hizmet vermektedir. Abonelerimize kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek adına özverili bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ