Emniyet Müdürü Baştuğ, ziyaretlere başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararname ile Edirne'ye atanan İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 24.02.2014 19:00:00 0
Emniyet Müdürü Baştuğ, ziyaretlere başladı

EDİRNE’YE HAYRAN KALDI

Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, göreve başlamasının ardından, kamu kurumlarını ziyaret etmek istediğini ifade etti. Baştuğ’un ilk durağı Edirne Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’den Edirne hakkında bilgiler aldığını belirten Baştuğ, “Böylesi güzel bir şehirde görev yapacak olmaktan dolayı mutluyum. Umuyorum ki, tüm kurumlarla olduğu gibi Edirne Belediyesi ile ortak çalışmalar gerçekleştirerek Edirne halkımıza daha iyi hizmet verecek olmanın gururunu yaşarız” dedi.

 

BİRÇOK BAŞARILI PROJEYE İMZA ATTIK

İl Emniyet Müdürü Dr.Rahmi Baştuğ’un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, “Öncelikle, Sayın Baştuğ’a başarılar diliyorum. Ve Emniyet Müdürlüğü’müz ile Edirne Belediyesi olarak bugüne kadar ortak birçok başarılı projeye imza attık. Bunlardan en önemlisi devam etmekte olan Cansuyu projemiz ve daha nice yeni projelerimizle Edirne halkımıza faydalı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan TEKER