Servisçiler isyan etti

İlçe dışından Çerkezköy'e gelen servis araçlarıyla mücadele etmekte oldukça zorlandıklarını ifade eden Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri,

GÜNDEM 24.02.2014 17:52:00 0
Servisçiler isyan etti

Çerkezköy’deki servisçilerin çok zor durumda olduklarını belirten Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, “Servisçiler adeta son günlerini yaşıyorlar” dedi.

 

ÜYELERİMİZİN EKMEĞİNİN PEŞİNDEYİZ

Çerkezköy dışından ilçeye gelen servis araçlarının işlerine engel olduğunu ve ekmekleriyle oynadıklarını söyleyen Tanyeri, “Derneğimizi kurduğumuz günden bu yana korsan servis araçlarıyla mücadele ediyoruz. Bu konuda ebey bir yol kat ettik. Belediye Başkanımız Ali Ertem’in her konuda desteğini görüyoruz. Destekleri nedeniylede kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Tüm mücadelelerine rağmen ilçede hala korsan çalışan servis araçları olduğunu söyleyen Tanyeri, “Onların da sıkı takip edilmesi gerekiyor. Bu konuyu da Belediye Başkanımıza ilettik. Bizler Çerkezköy’de ikamet ediyoruz. Burada kazanıp buradan ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. Vergimizide buradaki Vergi Dairesine veriyoruz. Bizi baltalayan en büyük etkenlerden biri dışarıdan gelen servis araçlarıdır. Korsanlardır. Biz, derneğimiz çatısı altında bulunan üyelerimizin ekmeğinin peşindeyiz. Hepimiz akşam olduğunda çoluk çocuğumuza ekmek götürememe endişesi içindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

BORÇLARIMIZI DAHİ ÖDEYEMEZ OLDUK

Çerkezköy’deki işverenlerin dernek çatısı altında hizmet eden servislerle çalışmalarını istteyen Fikret Tanyeri, “Mademki yeri geldiğinde hepimiz Çerkezköy'lüyüz. O zaman Sanayi kuruluşlarımızdan ricamız bizleri tercih etmeleridir. Biz onların her zaman hizmetindeyiz. Araçlarımızın hepsi yeni araçlardır. Bakımları haftalık ve aylık olarak muntazam yapılmaktadır. İçimizde evine ekmek götüremez durumda olan arkadaşlarımız var. Bir çoğumuzun benzinciye ve tamirciye borcu var. Borçlarımızı dahi ödeyemez olduk. Bu nedenle servisçiler olarak son günlerimizi yaşıyoruz. Sorunlarımızın giderilmesi için yekili makamlarımızın yardım bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER