Dereceye giren öğrenciler belli oldu

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nin İlçe Halk Eğitimi Merkezi ile ortaklaşa üye çocukları için düzenlediği Türkçe, Matematik ve İngilizce Kursları birinci dönemi sınavı 18-19 Ocak ta

GÜNDEM 24.02.2014 17:47:00 0
Dereceye giren öğrenciler belli oldu

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Türk Metal Sendikası'nın dönem başında üye çocuklarına yönelik düzenlediği Türkçe, Matematik ve İngilizce Kursları kapsmaında yapılan sınavda dereceye girenler belli oldu. Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Dördüncü sınıf 1. grupta Bilge Dündar 1’inci, Göktürk Eskicioğlu 2’nci, Alperen Elmacı 3’üncü oldu. Dördüncü sınıf 2. grupta  Zekeriya Korkmaz 1’inci, Tevrat Güzel 2’nci, Hacernur Çelik 3’üncü oldu. Beşinci sınıflarda Günernur Demir 1’inci, Su Rümeysa Kenar 2’inci, Şeyma Şen 3’üncü olurken, altıncı sınıflarda Aybüke Çakır 1’inci, Göktuğ İnce 2’inci, Rahime Nur Yaman 3’üncü oldu. Yedinci sınıflarda Kaan Celil Ocak 1’inci, Utku Kan 2’inci, Yasin Cemalettin Erol 3’üncü olurken, sekizinci sınıflarda ise Tuğçe Atak 1’inci,Yüksel Anlaş 2’inci, Gülben Özel ise 3’üncü oldu. Bütün öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

“DAHA FAZLA BAŞARI BEKLİYORUZ”

İkinci dönemin daha verimli geçmesini temenni eden Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Sendika olarak çocuklarımızın başarısı ile gururlanıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdan ikinci dönemde daha fazla başarı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Gökhan YILMAZ