Amasyalılar da dernek sahibi oldu

Türkiye'nin tüm illerinden insanların bir arada yaşadığı Çerkezköy'de, 150'den fazla olan hemşeri derneklerine bir yenisi daha eklendi. Yoğun bir hemşehri kitlesine sahip olan Amasyalılar da Ã?

GÜNDEM 24.02.2014 17:46:00 0
Amasyalılar da dernek sahibi oldu

ÇERKEZKÖY’DE KURULDU

Kurucu Başkanlığını Ali Çelik’in yaptığı Çerkezköy Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yüzbaşı Sokak numara 12’de faaliyetlerine başladı. Derneğin 13 Şubat tarihinden itibaren aktif olarak faaliyete geçtiğini ifade eden Dernek Başkanı Ali Çelik, “Derneğimizin yönetiminde ise Başkan yardımcılığında Abdullah Altundaş ve Caner Çelik, muhasip üyede Ömer Apaydın, Sekreter Süleyman Saydam,  üyelerde ise Metin Altundaş ve Ali Sel yer alıyor” diye konuştu.

 

“TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ”

9 Mart Pazar günü dernek üyeleri ve hemşerileri ile yeni dernek binasında birlik beraberlik toplantısı yapacaklarını kaydeden Ali Çelik, “Çerkezköy’de 20 yıldır ikamet ediyoruz. Derneğimiz olmadığından dolayı içimizde bir burukluk vardı. Çok şükür derneğimizi kurduk. Bütün üyelerimizin sıkıntılarını dinlemek ve sosyalleşmek için bu derneği kurduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Dernek olarak tabela derneği değil, hizmet derneği olacağız. Derneğimiz Amasya’nın bütün ilçelerini kapsayacak. İlerleyen dönemlerde hemşerilerimize sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunacağız” dedi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ