Pazarcılara müjde

Torba yasada Pazar esnafını ilgilendiren işgalle ilgili kendilerine indirim yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e ve yetkililere teşekkür eden Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir

GÜNDEM 24.02.2014 17:43:00 0
Pazarcılara müjde

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, önceki gün saat 15.00’da düzenlediği basın toplantısında Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti.

 

TEPKİMİZİ İLETTİK

Pazar yeri paraları ile ilgili çıkan torba yasasında pazarcı esnafını ilgilendiren çok önemli konular olduğunu ifade eden Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçen torba yasa içerisinde Pazar esnafını da ilgilendiren işgaliye ücretlerine 90 kuruşluk bir zam yapıldı. Buna tepkimizi dile getirmek için Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez ile konuştuk. Kendilerine bu konuyla ilgili tepkimizi ilettik” dedi.

 

 

 

 

FİYATLARI DÜŞÜRDÜ

Çerkezköy Belediyesi’nin işgalle ilgili önemli indirime gittiğini kaydeden Cevdet Aydemir, “ Yer talebi ile ilgili Çerkezköy Belediyesi birinci sınıf olan yola cepe 24 metrekarelik yeri 36 TL’den 22 TL’ye indirdi. İkinci sınıf olan 24 metrekarelik yeri 30 TL’den 16 TL’ye, üçüncü sınıf 24 metrekarelik yeri ise 18 TL’den 11 TL’ye düşürdü. Buradaki fiyatlar Pazar içerisindeki yere göre belirlenmiş renkler üzerinden hesaplandı. Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem bizlere gerçekten çok büyük güzellik yaptı. Sıkıntılarımızı giderdiği için Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e ve yönetimine pazarcılar olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ