Polisler, Anaokulu Öğrencilerini Eğlendirerek Eğitim Verdi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri tarafından Fevzipaşa İlkokulu anasınıfı öğrencilerine tra

GÜNDEM 23.02.2014 21:21:00 0
Polisler, Anaokulu Öğrencilerini Eğlendirerek Eğitim Verdi

TRAFİK KONULARI ANLATILDI

Çocukların Sosyal Gelişimi Projesi kapsamında öğrenciler ile bir araya gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri minik öğrencilere asayiş, trafik ve araçlarda güvenlik eğitimi verdi. Trafik Denetleme Büro Amirliği’nden Polis Memurları Yaprak Türkay, Ensar Kır ve Eray Yılmaz minik öğrencilere yaş seviyelerine uygun olarak çizgi film, video ve slayt eşliğinde trafik kuralları hakkında bilgiler vererek, yayaların trafikte uyması gereken kurallar, yaya ve okul geçitlerinin nasıl kullanılacağı ve trafik ışıkları uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polis memurları Cansu Akın ve Süleyman Kayışlı ise öğrencilere tanımadıkları kişilere kapı açmamaları, yanıcı ve kesici maddelerle oynamamaları gerektiğini anlattı.

 

 

 

 

“TOPLUM İÇİNE GİRİP VATANDAŞLARIMIZA YARDIMCI OLMAKTIR”

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği polis memuru Süleyman Kayışlı, “Amacımız bu minik öğrencilerimizi şimdiden yetiştirmek ve topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamaktır. Bizlerin amacı toplumun içine girip vatandaşlarımıza yardımcı olmaktır. Öğrencilerimizi okuldan eve evden okula giderken, serviste, sokakta nasıl yürümesi gerektiği, emniyet kemerini bağlamaları gerektiği şeklindebilgilendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Trafik kurallarının küçük yaştan itibaren verilmesi gerektiğinin altını çizen Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Musa Dinç, bu amaçla trafik eğitimi düzenlediklerini söyledi. Eğitimde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ve Trafik Tescil Müdürlüğü'nün katkılarını gördüklerini açıklayan Dinç, “Çocuklar, hem öğrendiler hem de zevkli bir gün yaşadılar. Katkılarından ve verdikleri eğitimden dolayı emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ