Kubilay habersiz denetlemelerine devam ediyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sosyal Güvenlik Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 21.02.2014 15:52:00 0
Kubilay habersiz denetlemelerine devam ediyor

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Önceki gün ilk olarak Sosyal Güvenlik Merkezini ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, burada Müdür Yücel İnce ve Müdür Yardımcısı M.Hakan Yıldırımhan’dan Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi’nin vermiş olduğu hizmetler ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kubilay, ardından ise müdürlüğe ait tüm birimleri personelleriyle beraber ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vatandaşlara verilen hizmetleri bizzat yerinde gözlemleyen Kaymakam Metin Kubilay, burada vatandaşlarla da görüştü. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Kubilay, verilen hizmetlerden memnuniyetlerini ve şikâyetlerinin olup olmadığını sordu. Daha büyük hizmet bir binasına ihtiyaç olduğunu, bununla ilgili girişimlerde bulunulacağını belirten Kaymakam Kubilay yapılan hizmetlerden dolayı kurum müdür ve personelini tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

“BİLGİLER ALDILAR”

Sosyal Güvenlik Merkezi’nden ayrılan Kaymakam Metin Kubilay daha sonra İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kubilay, burada İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak ile birlikte yapılan çalışmaları inceledi. İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında Dr. Olcay Palak’tan bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay, müdürlüğe ait diğer birimleri de ziyaret etti. Sağlık hizmeti için bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet ederek yapılan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Daha sonra Toplum Sağlığı Merkezini ve Aile Hekimlerini de ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay sağlık personelinin çalışmalarını takip etti ve yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ