Azcan, "Çerkezköy'e en ufak katkım olduysa ne mutlu bana"

Aday adaylığı ve meclis listesi hazırlama sürecinde çok fazla yorulan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, seçim çalışmalarına start vermeden önce enerjisini toplayabilmek için bir haftalık izne ayr?

SİYASET 21.02.2014 13:48:00 0
Azcan,

ONURE EDİCİ TEKLİFLER ALDIM

17 Şubat itibariyle 1 haftalık izne ayrılan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, koltuğunu yine Çerkezköy Belediye Meclisi’nin tecrübeli isimlerinden Ahmet Azcan’a emanet etti. Kendisine olan güveni nedeniyle Ali Ertem’e teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Azcan, daha önceki beyanlarında da dile getirdiği gibi yeni dönemde siyasetin içinde yer almayacağını kaydetti. Kendisine bu süreçte onure edici tekliflerin geldiğini ifade eden Ahmet Azcan, “Bu teklifleri teşekkür ederek geri çevirdim. Çünkü aileme ve çocuklarıma bu dönem siyasete girmeyeceğime dair söz verdim” dedi.

 

ÇOK ÖNEMLİ KARARLARIN ALTINA İMZA ATTIK

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ali Ertem Başkanlığı döneminde ilçenin menfaatine olan çok önemli kararların altına imza attığını dile getiren Ahmet Azcan, “Çerkezköy son 10 yılda şehirleşme ve modernleşme adına önemli bir sıçrama yaptı. Bu gelişimde meclis üyesi olarak bir nebze dahi olsa katkım olduysa ne mutlu bana. Ben diğer meclis üyesi arkadaşlarım ile birlikte güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Temennim, bundan sonraki süreçte de uyum içinde çalışan ve Çerkezköy’ü hak ettiği noktaya taşıyabilecek bir meclis oluşmasıdır” diye konuştu. 

 

EĞİTİM KAMPUS ALANI ÇERKEZKÖY’ÜNÜN İLİM İRFAN MERKEZİ OLACAK

Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği dönemince birçok önemli çalışma gerçekleştirdiklerinin altını çizen Ahmet Azcan, “Beni en mutlu eden karar, ‘Eğitim Kampus Alanı’ ile ilgili olan karar oldu. Çünkü ben her zaman, her şeyin başının eğitim olduğuna inandım. Ambardere’de belirlediğimiz yaklaşık 150 dönümlük eğitim kampus alanı, inanıyorum ki geleceğin Çerkezköy’ünün ilim irfan merkezi olacaktır” açıklamalarında bulundu.

 

ARTIK TORUNLARIMLA VAKİT GEÇİRMEK İSTİYORUM

Meclis Üyeliği boyunca pişmanlık yaşadığı hiçbir kararının olmadığına vurgu yapan Ahmet Azcan, “Geriye dönüp baktığımda ‘keşke bunu yapmasaydık’ dediğim hiçbir çalışma olmadı. Arkadaşlarımla birlikte her zaman doğrunun yanında olmaya gayret ettik” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na vekâlet ettiği zamanlarda kendisine destek olan ve uyum içinde bir çalışma gerçekleştirdiği tüm Çerkezköy Belediyesi çalışanlarına teşekkür eden Azcan, “Hayatımın bundan sonraki dönemini ailem ve çok sevdiğim çocuklarımla geçirmek istiyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ