Emniyette değişim rüzgârı

13 Şubat 2014 Tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararıyla Ali Yılmaz'ın yerine Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Halil Turan Erol'un göreve gelir gelmez ilk işi ilçe emniyet m?

GÜNDEM 20.02.2014 20:59:00 0
Emniyette değişim rüzgârı

DEĞİŞİMDEN KAPAKLI DA NASİBİNİ ALDI

İlçe Emniyet Müdürlüklerinde yapılan değişikliklerden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü de nasibini aldı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Mustafa Kayaoğlu’nun yerine bir dönem Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü de yapan Kadir Yırtar getirildi. Kadir Yırtar, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinin ardından Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, daha sonra ise Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanmıştı. Yırtar, Büyükşehir Yasası ile ilçe olan Kapaklı’da İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

 

2 YIL SONRA MÜDÜR OLARAK DÖNDÜ

Emniyet Müdürlüklerindeki değişimn rüzgarı Çerkezköy’de de esti. 2009 -2012 yılları arasında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Ogan da yıllar sonra Çerkezköy’e İlçe Emniyet Müdürü olarak döndü. Murat Ogan ise daha önce Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı Çerkezköy’den, 2012 yılı Ocak ayında Çorlu Havalimanı Şube Müdür Yardımcılığı’na, 3 Temmuz 2012’de de Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı.

 

DİĞER İLÇELERDE DURUM NE

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne İsmail Dinçer Öğüt, Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Yaşar Mercan, Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne Aykut Efe, Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Cüneyt Aydın, Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Mehmet Ünal, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Murat Tabak, Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğüne Efrahim Acaboğa ve Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Turgut Bakkallar getirildi.

 

4 İLÇEDE EMNİYET MÜDÜR YARDIMCILARI DA DEĞİŞTİ

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol’un yapmış olduğu değişiklikler doğrultusunda Çerkezköy, Kapaklı, Malkara ve Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları da değişti. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’na 4. sınıf Emniyet Müdürü Adem Dinçer, Kapaklı İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’na 4. sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu, Malkara İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’na 4. sınıf Emniyet Müdürü Cem Akbulat ve Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’na da 4. sınıf Emniyet Müdürü Eşref Emekoğlu atandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ