42 öğretmene "tablet" verildi

Malkara Anadolu Lisesi'nde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Fatih Projesi kapsamında öğretmenlere tablet bilgisayarlar dağıtılmaya başlandı.

GÜNDEM 20.02.2014 14:56:00 0
42 öğretmene

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLANACAK

Okulda düzenlenen törende görevli 42 öğretmene tablet bilgisayarları Kaymakam Mahmut Halal, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Peköz ve Okul Müdürü Mümün Lütfüoğlu tarafından verildi. Konu ilgili bilgi veren Kaymakam Mahmut Halal, Fatih Projesinin öğretmen ve öğrencilerde faydalı bir proje olduğunu ifade ederek “Eğitimde fırsat eşitliği sağlayacak bu projede öğrencilerimiz daha çok bilgiyi internet ortamından çok daha hızlı ve kolaylıkla alabilecekler, yüklerini hafifletecekler, öğrenmede daha hızlı olacaklar ve bilgisayar çağına daha hızlı uyum sağlayacaklar. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ÖĞRENCİLERE DE VERİLECEK

Malkara Anadolu Lisesi Müdürü Mümün Lütfüoğlu ise ilk etapta 42 öğretmene verilen tabletlerin okuldaki 500 öğrenciye de dağıtımının sağlanacağını ve tablet bilgisayarlar ile öğretmenlerin ders konularını sınıflarda bulunan akıllı tahtalara aktararak öğrencilere buradan eğitim vereceklerini sçzlerine ekledi.

 

Haber / Emine LALE