Bulut, "30 Mart'ta ipi göğüsleyeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut, şehrin popüler isimlerden herhangi bir hizmet görmediğini iddia ederek, bu yüzden ekibinde popüler isimlere yer vermediklerini söyledi.

GÜNDEM 20.02.2014 14:43:00 0
Bulut,

VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

MHP Kırklareli Başkanı Adayı Derya Bulut, partisinin İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Bir otelde gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan MHP Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Bulut, “Biz Kırklareli için kimlerle seçim kazanırız değil, kimler ile halkımıza hizmet edebiliriz diye ekip hazırlama peşindeyiz. Halkımıza nasıl vaatte bulunduysak bunları gerçekleştireceğiz” dedi.

 

KIRKLARELİ’NİN POPÜLER İSİMLERE İHTİYACI YOK

Kırklareli tarihinin gelmiş geçmiş tüm seçim dönemlerini baz alındığında en donanımlı, nitelikli, vizyonlu, dinamik ve en heyecanlı ekibin MHP’de olduğunu öne süren Bulut, “Kırklareli’nin artık ihtiyacı olan popüler isimler değil. Popüler isimlerden Kırklareli bugüne kadar herhangi bir hizmet görmedi. Kırklareli’nin geldiği durum çok net bir şekilde ortadadır. Biz o yüzden ‘popüler isimlere gitmeyeceğiz ve gelen tüm popüler isimleri geri çevireceğiz’ dedik. Nitekim de geri çevirdik” diye konuştu.

 

ŞEHRİ NASIL DAHA MODERN HALE GETİREBİLİRİZ?

Kimin daha çok oyu, parası var hesabı yapmadan sadece 30 Mart seçimlerini kazandıktan sonra kimlerle bu ili en kısa zamanda en çağdaş, modern bir şehir haline getirebilecekleri hakkında düşündüklerini kaydeden Bulut, “30 Mart’ta inşallah ipi göğüsleyeceğiz. Kırklareli Halkı içinde bu ekip inanılmaz bir fırsat“ dedi. Yapılan kahvaltı programına MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner, MHP Kırklareli İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları katıldı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ