Dalgıç, "Ağaç dikin"

Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri daha yeşil yarınlar için ağaç dikti. Trakya'nın daha yeşil bir yarına kavuşması için Trakya Gazeteciler Birliği üyesi gazeteciler ağa

GÜNDEM 20.02.2014 13:20:00 0
Dalgıç,

TEKİRDAĞ BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR   

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın daveti ile dernek üyeleri yeni açılan 57. Alay Anıtı civarına ağaç dikti. Dernek Başkanı Naci Akyazı Belediye Başkanı Adem Dalgıç’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Kurulduğu günden beri gazetecilerin bölgede yaşanan olaylarda daha etkin bir araya gelmesine katkı sağlayan Trakya Gazeteciler Birliği’nin, doğa sevgisi ve ağaç dikmenin önemine dikkat çekmek için bu etkinliğe dahil olduğunu belirten Akyazı, “Tekirdağ’ın şanlı tarihinde önemli bir yere sahip olan ve Çanakkale Savaşlarının kahramanları Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak ve aziz hatıralarını sonsuza kadar minnetle yaşatmak adına, Tekirdağ 19. Fırka anıtı çevresini ağaçlandırılmak istedik. Atatürk ve minnet borçlu olduğumuz Mehmetçiğimizin destan yazdığı Çanakkale Savaşlarını anmak adına gerçekleştirilen bu etkinlikte katkıları yadısanamaz olan Tekirdağ Belediyesi’ne de sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

‘DİKİLİ BİR AĞACIMIZ BİLE YOK’ DİYEMEYECEKLER

Tekirdağ Belediye Başkanımız Adem Dalgıç ve uzun uğraşlar sonucu bu büyük alanı düzenleyen ekibin başındaki Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen’i kutladığını söyleyen Naci Akyazı, “Tekirdağımıza yıllarca anılacak kalıcı bir yeşil alan kazandırdık. Bu yeşil alana eğer en ufak bir katkı koyabildiysek ne mutlu bizlere” dedi. Trakya Gazeteciler Birliği Derneği üyelerinin ‘dikili bir ağacımız bile yok’ diyemeyeceğini belirten Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç ise “Tekirdağ’da hizmete geldiğimiz günden beri kentimizin daha yeşil yarınları için projeler ürettik ve hayata geçirdik. Ben de daha yeşil yarınlar için tüm halkımızla ağaç dikin diyorum” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Gökhan YILMAZ