Doğum gününde yalnız bırakmadılar

Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni Çerkezköy'e kazandıran Serkan Karagöz için, okul aile birliği, öğretmenler ve öğrenciler tarafından sürpriz doğum günü yapıld

GÜNDEM 19.02.2014 18:20:00 0
Doğum gününde yalnız bırakmadılar

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği ve Öğretmenler okullarını yaptıran ve okuldan maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hayırsever Serkan Karagöz’e sürpriz bir doğum günü programı düzenlediler. Serkan Karagöz’ün oldukça duygulandığı sürpriz programda doğum günü pastasını kesen Karagöz’e öğretmenler tarafından hediye takdim edildi. Öğretmenler adına konuşan Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Müdürü Serdar İş, “Okulumuzu yaptıran, her zaman yanımızda gördüğümüz ve bizden maddi manevi yardımlarını esirgemeyen Serkan Karagöz’e yeni yaşının sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisine doğum günü programı hazırlayan Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı ve eşi Müjgan Karagöz’e teşekkür eden Serkan Karagöz, “Böyle bir sürprizi beklemiyordum. Beni doğum günümde yalnız bırakmayan ve pasta yaptırarak anlamlı kılan herkese teşekkür ediyorum. Çok duygulandım. Hep birlikte daha nice yıllara böyle hep mutlu gireriz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan YILMAZ