Mandalı, muhtarlık için 3'üncü kez aday

Kapaklı'da 10 yıldır İnönü Mahallesi Muhtarlık görevini yürüten Sabahattin Mandalı, 30 Mart seçimlerinde İnönü Mahallesi Muhtarlığı için bir kez daha aday olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 19.02.2014 15:03:00 0
Mandalı, muhtarlık için 3

2 DÖNEMDİR MUHTARLIK YAPIYORUM

1952’da Saray’da doğduğunu ifade eden evli ve üç çocuk babası Sabahattin Mandalı, “25 yıllık çalışma hayatımın ardından emekliye ayrıldım ve uzun yıllar ikamet ettiğim İnönü Mahallesi’nde 2 dönemdir muhtarlık yapıyorum. 10 yıldır mahallemize ve mahalle halkına elimden gelen en iyi hizmeti verdiğime inanıyorum. Mahalleli ile sürekli iletişim halindeyim. Sabah 8.30 akşam 17.00 saatleri arasında muhtarlıktan ayrılmayıp öğle molası dahi vermiyorum. Hafta içi muhtarlıktan ayrıldığım zamanlarda da mahallemin eksiklerini tespit ederek ilgili kurumlarla irtibata geçip alt yapı işlerinin aydınlatma arızalarının, doğalgaz çalışmaları esnasında bozulan yolların yapılması için takipçi oldum” dedi.

 

HALKIMIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

İnönü Mahallesi’nin yollarının yüzde 95’inin betonla kaplandığını sözlerine ekleyen Sabahattin Mandalı, “Bu yollardan da bozulan yolların yüzde 60’ı asfalta kaplandı. Elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Öncelik her zaman halka hizmettir. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu düşünüyorum. Bu felsefe ile önceki dönemlerde de olduğu gibi yeni dönemde de ilgili kurumlar ile işbirliği içersinde çalışarak mahalle sakinlerinin sorunlarını çözmek en öncelikli görevim olacaktır. Muhtarlığım süresinde hiçbir zaman sadece mühür basan ve imza atan muhtar olmadım. Yoksuluyla, zenginiyle her zaman birlikte olduk. Yeni dönemde de öyle olmaya devam edeceğim. Sizin güveniniz takdiriniz ile 5 yıl daha hizmet için halkımın desteğini bekliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ