Edirne Emniyeti'nde devir teslim

İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Edirne İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, görevi Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'a teslim etti.

GÜNDEM 19.02.2014 14:59:00 0
Edirne Emniyeti

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMEK İLE MÜKELLEFİZ

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan devir teslim töreninde göreve başlayan Rahmi Baştuğ, Cemil Ceylan’ın Edirne’de güzel hizmetler yaptığını belirterek, “Yapılan hizmet devletimize yapılan hizmettir. Hepimiz devlet memuru olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek ile mükellefiz. Cemil Ceylan’ın bundan sonraki görevlerinde daha iyi yerlerde olmasını temenni ediyor, bizlere ve vatana hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

EDİRNE’DEN AYRILIYORUM AMA RUHUMLA, KALBİMLE BURADAYIM

Merkeze atanan Emniyet Müdürü Ceylan da hiçbir görevin baki olmadığını ifade ederek, “Rahmi Ağabeyi tanıyorum, aynı dairenin çatısı altında beraber çalıştık. Edirne’de güzel çalışmaları ve hizmetleri olacaktır. Bizden daha ileri bu hizmeti götüreceğine inanıyorum. Hem birbirimize hem de teşkilatımıza başarılar diliyorum. Allah kaza, bela vermesin. Ben fiziken Edirne’den ayrılıyorum ama ruhumla, kalbimle buradayım. Edirne tamamen kopulacak bir il değil” dedi. Cemil Ceylan son olarak müdürlük personeli ile vedalaşarak, Edirne Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı. Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ise beraber görev yaptığı ve müdürlük görevini devraldığı Cemil Ceylan’a kapıya kadar eşlik etti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ