Açı dershanesinden dans açılımı

Kapaklı'da faaliyet gösteren Açı dershanesi, açılımlarına bir yenisini ekleyerek, Türkiye'nin ünlü dans eğitmeni Levent Köksal ile birlikte ilçede bir dans kulübü kuruyor.

GÜNDEM 18.02.2014 19:15:00 0
Açı dershanesinden dans açılımı

İLK HEDEF 1 HAZİRAN’DAKİ YARIŞMA

Levent Köksal, Açı Dershanesi Kapaklı Şube Müdürü Demet Kurucu tarafından karşılandı. Levent Köksal’ın Açı Dershanesi ile kuracakları dans kulübüne kendisine ait “Levent Köksal Dans ve Spor Kulübü”nden isim hakkı verileceğini belirterek, “Dans kulübünde bale, hiphop, tango, salsa, pilates ve oryantal dersleri verilecek. İlk hedefimiz, 1 Haziran’da ülke genelinde düzenlenecek olan serbest stil dans yarışmasına katılmak olacak” ifadelerini kullandı. Öğrencilerinin geçen sezon eğlenmek amaçlı Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldığını söyleyen Köksal, “Öğrencilerimin dans karografisini her tarafından kırparak kısaltmışlar. Dolayısıyla gösteri bişeye benzemedi. Dolayısyla öğrencilerim elendi” diyerek Yetenek Sizsiniz yapımcılarına tepki gösterdi. 

 

LEVENT KÖKSAL KİMDİR?

Dans hayatına,8 yaşında, ağabeyi Fahrettin Köksal’dan etkilenerek başladığını kaydeden Köksal, “İlk dans eğitimimi 2. sınıfta arkadaşlarıma verdim. İlk dans grubumu da o zaman kurdum. İlk gösterimi ise yılsonu karne günü’nde okulumda gerçekleştirdim. 13-14 yaşlarımda, düzenlenen çay partileri ve gündüz matinelerinde sık sık boy göstererek, düzenlenen yarışmalarda birincilikler elde ettim. Bir dönem, Hakan Peker Dans Grubu’nda yer aldım. 1989 da, Pazar 89 programında dans gösterisi hazırlamaya başladım. Ebru Gündeş, Hakan Peker, Ali Güven, Grup Vitamin, Ferda Anıl Yarkın, Akın, Orhan Gencebay, Hatice, Mine Koşan, Rober Hatemo gibi birçok sanatçının klip çalışmalarında yer alarak koreografi ve sanat yönetmenliği yaptım” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ