Konteynırda verdiği yaşam mücadelesini Huzurevi'nde kaybetti

Çerkezköy'de yıllardır kayamkamlık tarafından tahsis edilen konteynırda yaşam mücadelesi veren ve geçtiğimiz günlerde yine kaymakamlık tarafından Çorlu Huzurevi'ne yerleştirilen 89 yaşı

GÜNDEM 18.02.2014 19:03:00 0
Konteynırda verdiği yaşam mücadelesini Huzurevi

YILLARCA KONTEYNIRDA YAŞADI

Yaklaşık 5 yıl önce meydana gelen yangında evini kaybeden ve ogün bugündür Çerkezköy’de Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarlığı arkasında, Kayamakamlık tarafından kendisine tahsis edilen konteynırda yaşam mücadelesi veren 89 yaşındaki Mehmet Yaramaz, yaklaşık bir ay önce ortadan kaybolmuş ve 2 gün kendisinden haber alınamamıştı. Kayıplara karışarak sevenlerini endişelendiren 89 yaşındaki Mehmet Yaramaz’ın, daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Kapaklı Binası’nda tedavi altında olduğu öğrenilmişti.

 

 

 

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Uzun süredir Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Kapaklı Binası’nda müşahade altında olan Mehmet Yaramaz, Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından Çorlu Huzurevi’ne yatırıldı. Nefes alma zorluğu çeken ve şeker hastası olan Mehmet Yaramaz dün sabah saatlerinde kaldığı Çorlu Huzur Evi’nde yaşamını yitirdi. Mehmet Yaramaz’ın Çerkezköy Merkez Osmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazına Mahalle Muhtarı Mutlu Timur ve öğle namazı için camiye gelen cemaatten başkası katılmadı. Mehmet Yaramaz, daha sonra hiç tanımadığı kişilerin duaları eşliğinde İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi.  

 

 

 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ