Ustalık dönemine iki ağır topu dahil etti

3.dönem Çerkezköy Belediye Başkanlığına aday olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in listesinin ilk sırasında yer alan 2 isim belli oldu.

SİYASET 16.02.2014 20:13:00 0
Ustalık dönemine iki ağır topu dahil etti

GARİP 2.SIRADA YER ALDI
Çerkezköy’ün tanınmış simalarından Ömer Kılınç’ın Ali Ertem’in listesinden ilk sırada siyasete girmesinin ardından, siyaseten başarılı, belediye başkanlığında tecrübeli, CHP’de yer alması beklenen Remzi Garip de listenin ikinci sırasında yer aldı. Ali Ertem’in yanında yer alan Dr. Remzi Garip “Ben CHP’nin sözde kurmaylarına bir kişiyi önerdim. İstemediler. Benim CHP’ye katılımımla 3-4 ay CHP Çerkezköy’de ciddi bir havaya girdi. Faruk Korkmaz’ın da Büyük Birlik Partisi’nden aday olması ile, kendilerini seçimin galibi olarak görmeye başladılar. Bunlar o kadar şımardılar ki adeta kendinin fare ile oynadığı gibi benimle oynamaya ve hatta alay etmeye kalkıştılar. Çerkezköy’de yaşayan herkes çok iyi bilir ki Remzi Garip kendisi ve onu sevenleri ile bir markadır” dedi. Daha önce kendisine önseçimin olmayacağını söylendiğini fakat önseçimin dayatıldığını ifade eden Garip “Bana göre önseçimin galibi Garip olmuştur” dedi. 

SİYASETİN İVME KAZANDIĞININ GÖSTERGESİ
Remzi Garip, Ali Ertem’in Ömer Kılınç gibi bir ismi ikna ederek siyasete kazandırmasının siyasetin ivmesinin yukarıya çıktığının bir göstergesi olduğunu belirterek “Ömer Kılınç benim 40 yıllık dostumdur. Her platformda Çerkezköy adına bir şeyler yapabilecek bilgiye, beceriye, temsil kabiliyetine sahip bir abimizdir. Büyükşehir olan Tekirdağ’da Çerkezköy’ün de büyük düşünerek hamle yapması gerekirdi. Gördüm ki Ali Ertem şahsının kazanmasından ziyade Çerkezköy’ün kazanması için elinden geleni yapıyor” dedi. Garip, bu oluşumda olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Komplekslerini yenmiş biri olduğunu söyleyen Garip “Bu zamana kadar kişisel çıkarlar peşinde olmadım bundan sonra da olmayacağım. Her zaman hizmet ettim” dedi. Garip tecrübesini ve enerjisini Çerkezköy’e hizmet için harcayacağını söyledi. 
 

Haber / Ahmet KARDEŞ